Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL PROBIOTIC VEGETAL JARRO-DOPHILUS ULTRA FARA GLUTEN 60 CAPSULE

NATURAL PROBIOTIC VEGETAL JARRO-DOPHILUS ULTRA FARA GLUTEN 60 CAPSULE

375.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Amestec patentat de 10 tulpini probiotice, ce ofera 50mld UFC/capsula, suport in refacerea si mentinerea bunei functionari a florei microbiene.

Avantaje:

 • contine 10 tulpini studiate stiintific (7 tulpini de Lactobacili si 3 tulpini de Bifidobacterii), in concentratia cea mai mare oferita de portofoliul Secom®
 • forma de incapsulare patentata si inovatoare, DRCaps™, capsule vegetale cu eliberare intarziata, ce incorporeaza bacteriile benefice intr-o matrice formatoare de gel, rezistenta la aciditatea gastrica (8)
 • pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
 • nu contine: grau, gluten, lapte, ou, peste/crustacee, nuci/alune

Bacteriile benefice sunt microorganisme vii, nepatogene, ce ofera suport organismului in fata actiunii diversilor factori perturbatori. (1) Denumirea comuna a acestora provine din limba greaca si inseamna "pentru viata" (probiotice, bios= viata). (2)
Bacteriile benefice actioneaza la nivelul cavitatii bucale, a tubului digestiv, a cailor respiratorii si la nivelul sistemului genito-urinar. (1)
Proprietati
• au capacitatea de a coloniza intestinul prin aderare la celulele epiteliale intestinale (1)
• pot fi administrate in asociere cu tratamentul alopat cu antibiotice (1)
• ofera suport in reducerea actiunii factorilor perturbatori (3), prin:
» favorizarea inhibitiei competitive a celorlalti nutrienti la nivelul receptorilor de pe mucoasa intestinala (3)
» sustinerea producerii de peroxid de hidrogen (compus care reduce aderarea factorilor perturbatori la nivelul peretelui intestinal) si de bacteriocine (compusi natutrali cu actiune asupra factorilor perturbatori) (4)

 • suportul restabilirii echilibrului florei intestinale si mentinerea sanatatii de la acest nivel, prin (3):

» sustinerea cresterii numarului de tulpini de Bifidobacterii (bacterii benefice) si a reducerii numarului de bacterii nedorite (prin prezenta in compozitie a tulpinilor patentate B. longum BB536 si B. breve BR-03) (5)

» favorizarea reducerii factorilor perturbatori de la nivel intestinal, echilibrarea modificarilor de tranzit cauzate de acestia si a manifestarilor precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva (5)

 • sustinerea unei actiuni crescute a bacteriilor benefice din compozitie prin forma de prezentare imbunatatita (capsule DRCaps™); tipul de capsula mentine viabilitatea bacteriilor benefice la contactul cu sucul gastric si sustine actiunea tintita la nivelul intestinului (6)
 • suportul florei intestinale in timpul administrarii tratamentelor alopatice cu antibiotice (5)
 • mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin suport in limitarea cresterii sau a aderarii factorilor perturbatori la nivel epitelial (5)
 • sustinerea bunei functionari a sistemului imunitar specific si nespecific prin (5):

» favorizarea sintezei citokinelor protectoare si a reducerii nivelului citokinelor proinflamatorii (5)

» suport in reducerea factorilor favorizanti pentru aparitia reactiilor imune (endotoxine) (5)

» favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA) (5)

 • mentinerea sintezei vitaminelor din complexul B si a vitaminei K (7)
 • sustinerea digestiei lactozei si echilibrarea manifestarilor asociate digestiei incomplete a acesteia (in timpul fermentarii, mai multe bacterii nepatogene, incluzand numeroase tulpini de Lactobacillus, produc lactaza, enzima ce hidrolizeaza lactoza si o descompune in glucoza si galactoza) (5)

Nu contine grau, gluten, ou, peste/crustacee, nuci/alune, lactoza.

Ingrediente/capsula: amestec pantentat de 10 tulpini de bacterii benefice (L. acidophilus La-14, B/ longum BB536, B. lactis Bl-04, B. breve Br-03, L. rhamnosus R0011, L. plantarum Lp-115, L-helveticus R0052, L. casei Lc-11, L. salivarius Ls-33, L.paracasei Lpc-37), 222.40mg (50 miliarde UFC), alginat de sodiu (derivat din alga) )agent antiaglomerant), capsula vegetala (hidroxipropilmetilceluloza, apa), fosfat de calciu (agent de incarcare), amidon de Tapioca (agent de ingrosare), maltodextrina (agent de incarcare), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), vitamina C (antioxidant).

Contine soia (urme).

Mod de utilizare: 1 capsula/zi la masa, cu 200 ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Contraindicatii: Utilizarea de catre copii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la soia sau la oricare dintre componente, persoanele cu status imunitar deficitar se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

A se pastra la frigider in ambalajul orginal, bine inchis.

Conform specificatiei de calitate, producatorul garanteaza stabilitatea produsului (viabilitatea tulpinilor de probiotice), la temperatura ambientala, 48-72 de ore. 

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Tara de origine: SUA

Recomandari: afectiuni urinare | afectiuni ginecologice | sistem digestiv | sistem respirator | imunitate

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos