Produsul a fost adaugat in cos

Tinctură din frunze de coriandru naturală 30% 200ml

Tinctură din frunze de coriandru naturală 30% 200ml

200.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Compozitie:

frunze de coriandru (Coriandrum sativum) , alcool etilic, apă

Actiune:

Tinctura din frunze de coriandru are rol de deparazitare a organismului, ajuta la eliminarea balonarilor abdominale.De asemenea sustine sanatatea gastro-intestinala,favorizeaza scaderea lipidelor din sange.

Curăţă organismul de metale grele (neurotoxine), susţine sănătatea sistemului imunitar; este antioxidant (protejează celulele de distrugerile radicalilor liberi).

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată: 3 x 10-15 picături/zi diluat in apa sau ceai

Curiozitati despre frunzele de coriandru:

Toate părțile componente sunt comestibile, dar frunzele sunt cel mai folosite datorită aromei puternice. Poate fi consumat în diverse moduri, cel mai comun fiind prin ingerarea frunzelor, dar și prepararea unui ceai este o opțiune la fel de binevenită.

Coriandrul este bogat în uleiuri care ajută la buna funcționare a sistemului digestiv. Stimulează pofta de mâncare, atunci când pierderea apetitului se datorează unei afecțiuni digestive și reglează nivelul pH-ului din stomac, atunci când există un dezechilibru.

Coriandrul prezintă multe beneficii nutriționale fiind bogat în vitaminele A, B, C, E și K  și cantități mari de minerale, cum ar fi potasiu și fier.

Una dintre proprietățile cele mai remarcabile este capacitatea coriandrului de a trata în mod eficient persoanele care au înghițit metale grele.

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos