Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL ABSORBANT TERAPEUTIC DE ZI "ENERGII DE VIATA" 1 BUC

NATURAL ABSORBANT TERAPEUTIC DE ZI "ENERGII DE VIATA" 1 BUC

12.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 18:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

- reglează activitatea organelor pelvine și a perineului

-  armonizeaza procesele ciclice

-  au acțiune antispastică și antinflamatorie

-  au efect antibiotic, antibacterian și antiviral

- stimulează imunitatea, au efect hemostatic

Absorbantele-fitocomprese „Energia vieții‖ sunt cele mai puternice produse ale medicinii tradiționale chineze, care sunt benefice pentru corpul feminin.

Eficiența absorbantelor se datorează complexului natural pe bază de extract de plante uscate, care sunt utilizate în medicina chineză. Vindecătorii chinezi au numit extractele uscate „esența plantei‖. Pentru a obține 1 kg de extract sunt necesare 8-10 kg de plante. Desigur, acest proces este costisitor și necesită atât timp, cât și energie. Astfel, prețul extractului este de zeci de ori mai mare în comparație cu cel al plantelor, dar și eficiența produsului finit este de câteva ori mai mare.

 

Efectele absorbantelor Energia Vietii:

- reglează activitatea organelor pelvine și a perineului

-  armonizeaza procesele ciclice

-  au acțiune antispastică și antinflamatorie

-  au efect antibiotic, antibacterian și antiviral

-  stimulează imunitatea, au efect hemostatic Sunt recomandate în cazul afectiunilor aparatului genital și urinar, dereglari menstruale, recuperare după tratamente ori operatii ginecologice, în perioada postnatală.

Se pot folosi in cure de tratament de până la 30 de zile, efectele terapeutice instalându-se după 24 de ore. Ca profilaxie, 1 cură de 1 săptămână, de doua ori pe an, asigură protectie împotriva tulpinilor de HPV, chiar și a celor responsabile de declanșarea neoplasmului de col uterin.

Contin o fitomembrană patentată dintr-un amestec de 38 de plante: angelica chineză, ghimbir, ginseng, șofran, lemn dulcem, urzică, patlagină, mușetel, smirnă și alte rașini salbatice, etc.

Angelica chineză sau ginsengul femeiesc este una dintre cele mai folosite plante în medicina chineză; este considerata a fi unul dintre cele mai bune tonice cu spectru larg. Are efecte benefice în premenopauza, menopauză, sindrom premenstrual, dismenoree, menoragie. Asigură suport pentru ovare și uter și stimulează sinteza progesteronului.

Virtutile ghimbirului sunt recunoscute atât în bucatarie, cât și din punct de vedere terapeutic. La ora actuală au fost identificati 500 de compuși pe care îi conține ghimbirul, activitatile biologice ale acestora fiind bine cunoscute atat în uz intern cât și în uz extern. Pentru uz extern ghimbirul este utilizat pentru capacitatile sale antiinflamatorii, antibacteriene și antifungice.

Șofranulare proprietăți antispasmodice, analagezice și este eficient în tratamentul afecțiunilor hemoroidale. Lemul dulce-antialgic și antiinflamator, are capacitatea remarcabila de a neutraliza toxine. Și-a dovedit eficienta în tratarea sindromului ovarului polichistic, amenoree, frigiditate.

Urzica, desi nu este prietenoasa cu pielea noastra, are incredibil de multe beneficii pentru corpul uman, fapt ce a determinat nutritionistii sa o recomande ca aliment/planta medicinala pentru detoxifierea si regenerarea organismului. Are proprietati analgezice, antiinflamatoare si antihistaminice. Sterolii pe care îi contine au efecte beneficie în cazul hemoroizilor și afecțiuni ale prostatei.

Patlagina are proprietati ușor antibiotice și are efecte emoliente și cicatrizante pe lângă proprietățile antiinflamatorii și antimicrobiene. Excelentă în tratamentul inflamațiilor, ulcerațiilor, hemoroizilor, cistitelor. Smirna îmbunatățeste circulatia sângelul și întărește sistemul imunitar stimulând producerea de leucocite. Este un antioxidant puternic și are proprietăți antifungice, antibacteriene și antiinflamatorii.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos