Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL ABSORBANTE CU ANIONI DE ZI 10 BUC

NATURAL ABSORBANTE CU ANIONI DE ZI 10 BUC

10.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA 09:00 - 14:00

Descriere

Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbtie de 3 picaturi (flux normal) iti ofera protectie si confort in primele zile ale menstruatiei, cand fluxul este mai puternic. Suprafata mare din bumbac organic atinge cu delicatete pielea sensibila, elimina umezeala si caldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalina si infrarosii impiedica supravietuirea si multiplicarea bacteriilor, ajuta la reglarea PH-ului vaginal, elimina mirosurile. Absorbantul din bumbac organic Lady Anion protejeaza si previne aparitia iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor de orice fel.

Recomandari: Absorbantele Lady Anion de zi, cu putere de absorbtie 3 picaturi, sunt recomandate femeilor cu flux menstrual normal, dar in special adolescentelor, al caror ciclul menstrual este neregulat. Adolescentele ar trebui sa aiba intotdeauna, la indemana, un absorbant in poseta sau in rucsac, pentru situatiile neprevazute, in care recomandam folosirea absorbantului din bumbac organic Lady Anion de zi, cu putere de absorbtie de 3 picaturi.

Absorbantele din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite ca metoda de protectie si preventie impotriva infectiilor vaginale si urinare, de la primii pasi ai pubertatii (9 – 10 ani), odata cu aparitia primei menstruatii.

Pentru maximum de protectie, confort si preventie impotriva infectiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o data la 4 ore.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos