Produsul a fost adaugat in cos

ECO AMESTEC PENTRU SALATE TOTUL VERDE 15 GR

ECO AMESTEC PENTRU SALATE TOTUL VERDE 15 GR

10.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: În stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Vrei să adaugi culoare salatelor tale? Acest amestec de mirodenii cu flori oferă o strălucire salatelor, tartinabilelor și preparatelor din legume. La urma urmei, mâncăm mai întâi cu ochii. Ingrediente: Urzică Ecologic Pătrunjel Ecologic Oregano Ecologic Leurdă Ecologic Cimbru de cultură Ecologic Petale de floarea-soarelui Ecologic Albăstrele Ecologic Petale de trandafiri Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Rețetă pentru Quiche cu sfeclă, hrean și topping de salată verde Un răsfăț plin de culoare pentru întreaga familie. Vegetarian Pentru 4 persoane cca. 1 oră Ingrediente ALUAT 250 g faină de spelta 125 g unt 1 bucată. ou 0,5 lingurițe de sare magică Ayurvedică® TOPPING DE QUICHE 2 bucăți. ouă Niște sare magică Ayurvedică® Niște piper negru 200 g iaurt grecesc 620g salată de hrean cu sfeclă roșie scursă 5 lingurițe Totul Verde pentru Salate Niște mărar proaspăt SALATA 1 mână de salată verde 2 lingurițe ulei de măsline 1 linguriță otet de mere Preparare Pentru aluatul scurt, frământați rapid făina de speltă, untul, oul și sarea într-un aluat, înfășurați în hârtie de ceară de albine și lăsați la stătut în frigider pentru 30 de minute. Întindeți aluatul pe o foaie de hârtie de copt subțire în cerc, puneți tava de quiche unsă cu capul în jos pe aluat și întoarceți-le pe amândouă o dată, astfel încât aluatul să stea în tava de quiche. Tăiați marginile proeminente și folosiți-le pentru a umple eventualele goluri de la marginile quiche-ului și apăsați în jos. Ungeți baza de quiche cu ulei și înțepați cu o furculiță. Se pune din nou la frigider pentru 10 minute. Pentru topping-ul de quiche, amestecați ouăle cu sare și piper, amestecați iaurtul și adăugați cu grijă salata de sfeclă roșie scursă. Se condimentează cu amestec de condimente și mărar tocat și se întinde pe baza de quiche. Coacem la cuptor la 180 de grade timp de 30 de minute, după care se scoate. Marinați salata cu ulei de măsline și oțet. Întindeți salata verde în mijlocul quiche-ului. Quiche-ul se poate consuma călduț sau rece.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos