Aparate sanatate

  • Produsele 1-18 (din 54)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

Prin introducerea noii generații de aparate, EZIDRI FD 1000 DIGITAL, firma HYDRAFLOW INDUSTRIES LIMITED a introdus pe piaţă o familie de produse care întrec orice alt produs existent în domeniu, pâna acum. Nici un alt uscător nu posedă acele tehnologii, specifice secolului 21, cu care putem produce cu uşurinţă alimente uscate de calitate nutritivă superioară, gustoase, hrănitoare și FĂRĂ UTILIZAREA DE CONSERVANŢI SAU ADITIVI, cu ajutorul unei tehnologii performante.

Aparatul în sine este prietenos utilizatorului, temperatura se poate regla de la 30 grade C la 70 grade C, cu ajutorul butoanelor prin atingere repetată, fiind indicată de un afiş aj clar, vizibil. De asemenea, se poate regla și timpul de utilizare al aparatului, de la o ora la 48 ore, iar după 48 ore trece automat pe la temperatura de 30 grade C, fiind dotat cu un program de anti-hidratare, produsul uscat fiind imposibil să se rehidrateze cu umiditatea din aer.

Parametri tehnici

Uscarea uniformă, precisă este asigurată de un microprocesor şi un PLD (Programmable Logic Device) încorporat. Soluţia tehnică EZIDRI, adică uscarea cu un curent de aer încălzit, la  suprafața  etajului  și  sub etaj,  precum  și prin  orificiile destinate recirculării aerului la capătul etajelor, face posibilă extinderea semnificativă a capacităţii aparatului până la 30 etaje. Astfel EZIDRI  FD 1000 DIGITAL deține proprietăţi tehnice care permit uscarea rapidă, uniformă și cu un consum minim de energie.

EZIDRI FD 1000 DIGITAL este cel mai economicos uscător existent în comerţ deoarece materialele utilizate la fabricarea lui sunt  de  o  calitate  excepţională, iar  în  procesul  de  fabricaţie  sunt  respectate  cele  mai  severe  standarde  de  calitate. Acest  model beneficiază de un termen de garanţie de 24 luni.

EZIDRI FD 1000 DIGITAL  este  format  din: o bază,  5  etaje,  o  sită,  o  tavă plată  interioară  și capacul.  Pachetul  mai conţine manualul de utilizare în limba română. Pentru uscarea de role de fructe, carne şi supe numărul maxim de tăvi recomandate este de 15. Dacă uscăm fructe, legume şi felii de carne de vită atunci se recomandă maxim de 25 etaje, iar pentru plante medicinale, ierburi, flori se pot utiliza 30 etaje. Asta nu înseamnă că nu se poate usca regulat pe 30 etaje, doar că uscare nu va fi perfect uniformă pe ultimele etaje.

Deoarece acest model este dotat cu un termostat electronic, consumul de energie mediu pe oră, într-un ciclu mediu de uscare de 12 ore,  corespunde  cu  jumătatea  puterii  nominale  a  aparatului  în  cazul  EZIDRI  FD  1000 DIGITAL.  De aici  rezultă  că  este  mai economică uscarea simultană a mai multe tăvi de alimente cu toate că aparatul funcţionează şi cu o singură tavă, dar consumul de energie este acelaşi în ambele cazuri. În caz de pauză de curent: după pauza de curent EZIDRI ULTRA FD 1000 își reia ciclul setat anterior.

ETAJE: un strat de cca. 0,5 cm din ce dorim să uscăm se poate aşeza pe etaj. Apoi se aşează peste baza aparatului primul etaj care contine o tava plată în interior, pentru a nu permite intrarea în interiorul aparatului de lichide sau bucați din alimentele pe care dorim le uscăm, apoi se așează etajele, unul peste altul şi se acoperă la final cu capacul.

SITĂ FLEXIBILĂ: sita se poate aşeza pe etaj şi datorită flexibilităţii, alimentele uscate şi întărite se pot îndepărta cu uşurinţă. De asemenea, recomandăm utilizarea sitei dacă doriţi să uscaţi alimente tăiate atât de mărunt încât există pericolul ca bucăţile să se strecoare printre gratiile tăvilor.

TAVĂ PLATĂ: aceasta  se  utilizează la  prepararea rolelor de  fructe,  a cărnurilor şi  a supelor uscate sau  a fructelor zemoase. Înainte de utilizare se vor unge în strat foarte subţire cu ulei, atât cât să permită fructelor uscate să se desprindă foarte ușor de tava plată.  De asemenea  se  recomandă  aşezarea  unei tăviţe  în  etaj la  uscarea  cărnurilor  marinate,  la uscarea  plantelor  medicinale,  a condimentelor şi a florilor mărunte sau cu petale mărunte. Pentru uscarea fructelor foarte zemoase se recomanda utilizarea acestora pentru a preveni scurgerea de lichide în compartimentul motorului, fapt care poate provoca arderea acestuia.

 

Aparat electric, usuca repede si curat, are 5 trepte de putere, se pot usca fructe, legume, plante medicinale, condimente, polen etc. Si are putere maxima 1000 W. Din fabrica are 5 tavi - etajate (extensibil pana la 30 etaje) o sita flexibila, o tava plata si capacul.

Accesorii:

TAVI sau ETAJE PE CARE se pot aseza fructele sau legumele (ideal 0.5 cm grosime), care se suprapun unele paste altele pana la 30 etaje;

SITA FLEXIBILA: se poate aseza in tava si se foloseste pentru uscarea produselor mai mici pentru a se putea manipula mai usor: afine, coacaze, merisoare, ...;

TAVITA PLATA: este OBLIGATORIU sa se aseze pe prima tava asezata in uscator pentru a evita scurgerea in interiorul aparatului a diferitelor produse care sunt in curs de uscare. Se aseaza in tava, apoi se incarca, apoi se aseaza in uscator si se foloseste pentru uscarea rolelor de fructe doar ca se aplica un strat foarte subtire de ulei, cat sa asigure dezlipirea rolei la final cand este uscata.

Paine din seminte de in

1 cana seminte in inmuiate pentru 20 min

1 cana nuci sau migdale crude macinate

1 Lg ulei masline

1Legatura frunze de patunjel si usturoi crud taiate marunt

sare cu 12 verdeturi Sonnentor, dupa gust

apa

Toate se amesteca pana la consistenta unui aluat tare, putin faramicios si se intinde pe tava plata, folosindu-se o paleta umezita. Se imparte si se taie foaia cu un cutit, pentru a fi usor de intors in cateva ore. Se usuca pentru 6 -8h sau mai putin in functie de consistenta dorita si de grosimea continutului. Painea se poate pastra la frigider in folie de plastic sau cutii inchise etans pentru mai mult de 3 saptamani. Painea se poate face din orice fel de seminte, grane incoltite, cu mirodenii sau fara, dulce, sarata, mai uscata sau mai groasa.

Pofta buna!

Aparat electric, usuca repede si curat, are 3 trepte de temperatura, se pot usca fructe, legume, plante medicinale, condimente, polen etc. Si are putere maxima 500 W. Din fabrica are 5 tavi etajate (extensibil pana la 15 etaje) o sita flexibila, o tavita plata si capacul.

Accesorii:

TAVI: se pot aseza UNA PESTE ALTA, cu un rand de fructe sau legume (ideal 0.5 cm grosime);

SITA FLEXIBILA: se poate aseza in tava si se foloseste pentru uscarea produselor mai mici pentru a se putea manipula mai usor;

TAVA PLATA: este OBLIGATORIU sa se aseze pe prima tava asezata in uscator pentru a evita scurgerea in interiorul aparatului a diferitelor produse care sunt in curs de uscare. Se aseaza in tava, apoi se incarca, apoi se aseaza in uscator si se foloseste pentru uscarea rolelor de fructe sau legume, doar ca se aplica un strat foarte subtire de ulei in prealabil.

Paine din seminte de in

1 cana seminte in inmuiate pentru 20 min

1 cana nuci sau migdale crude macinate

1 Lg ulei masline

1Legatura frunze de patunjel si usturoi crud taiate marunt

sare cu 12 verdeturi Sonnentor, dupa gust

apa

Toate se amesteca pana la consistenta unui aluat tare, putin faramicios si se intinde pe tava plata, folosindu-se o paleta umezita. Se imparte si se taie foaia de paine cu un cutit, pentru a fi usor de intors in cateva ore. Se usuca pentru 6 -8h sau mai putin in functie de consistenta dorita si de grosimea continutului. Painea se poate pastra la frigider in folie de plastic sau cutii inchise etans pentru mai mult de 3 saptamani. Painea se poate face din orice fel de seminte, grane incoltite, cu mirodenii sau fara, dulce, sarata, mai uscata sau mai groasa. Pofta buna!

 

Paine din seminte

• 2 cani seminte in macinate

• 1 cana migdale crude

• ½ cana seminte dovleac crude macinate

• ½ cana fulgi grau cumparati de la Plafar

• ½ cana seminte in puse la inmuiat pentru 10 min*

• sare dupa gust

Paine italiana

•2 cani de grau inmuiat pentru o noapte

• ¼ cana masline tocate

• 1 catel usturoi

• ½ cana de ardei tocat marunt

• un varf de cutit de oregano,  busuioc si cimbru

• 1 lg ulei masline

• sare dupa gust

Totul se amesteca si se usuca pentru 12h

sau mai putin.

Paine cu usturoi

• orice fel de felii de paine cruda

• 2 catei usturoi

• 2, 3 Lg unt de arahide sau migdale sau orice tip de nuca (optional).

Painea se incalzeste putin in uscatorul de  fructe. Cateii de usturoi se curata si se pot faramita sau pur si simplu freca painea cu ei, pentru a-i da o aroma superba. Dupa aceea se intinde un strat de unt de migdale.

Se pot SUPRAPUNE UNA PESTE ALTA PANA LA 30 ETAJE in care se așeza un rând de fructe sau legume (ideal 0.5 cm grosime).

TĂVIȚĂ PLATĂ: se așează în tavă și se folosește pentru uscarea clătitelor din fructe, legume, nuci și semințe, doar că se aplică un strat subțire de ulei în prealabil.

ESTE OBLIGATORIU CA IN PRIMUL ETAJ CARE SE ASEAZA IN USCATOR SA FIE PUSA O TAVA PLATA PENTRU A IMPIEDICA INTRODUCEREA IN APARAT A DIVERSELOR BUCATI DE FRUCTE SAU LEGUME CARE SUNT IN CURS DE USCARE.

SITĂ FLEXIBILĂ: se poate așeza în tavă și se folosește pentru uscarea produselor mai mici pentru a se putea manipula mai ușor SI PENTRU A IMPIEDICA ALUNECAREA LOR IN INTERIORUL APARATULUI.

Se pot așeza UNA PESTE CEALALTA PANA LA 15 ETAJE, cu un rând de fructe sau legume (ideal 0.5 cm grosime)

 

TĂVIȚĂ PLATĂ: se așează în tavă și se folosește pentru uscarea clătitelor din fructe, legume, nuci și semințe, doar că se aplică un strat subțire de ulei în prealabil.

ESTE OBLIGATORIU CA IN PRIMUL ETAJ CARE SE ASEAZA IN USCATOR SA FIE PUSA O TAVA PLATA PENTRU A IMPIEDICA INTRODUCEREA IN APARAT A DIVERSELOR BUCATI DE FRUCTE SAU LEGUME CARE SUNT IN CURS DE USCARE.

SITĂ FLEXIBILĂ: se poate așeza în tavă și se folosește pentru uscarea produselor mai mici pentru a se putea manipula și usca mai ușor sau împiedica alunecarea produselor in interiorul aparatului.

Ce ştie acest automat de gătit?

·Are multiple funcţiuni: fierbe, coacere, găteşte în aburi

·Funcţionarea este comandată şi controlată de către un microcalculator

·Fiecare funcţiune în parte poate fi programată în avans

·Are o etanşeitate termică ridicată, de aceea economia de energie poate atinge 60% (faţă de aragaz) şi salvează 40% din timpul utilizatorului.

·Mâncarea se prepară într-un sistem complet închis, de aceea se păstrează valoarea nutritivă a materiilor prime

·Oala are în configuraţia de bază un recipient interior ceramic, ceea ce uşureză întreţinerea, iar corpul exterior este confecţionat din oţel inoxidabil.

·Dotată cu un sistem de maximă încredere:

· Zăvorul de închidere şi deschidere a capacului este conceput astfel încât acesta nu se poate îndepărta cât timp în recipient există presiune.

· Presiunea din oală este reglată automat

· Supapa de siguranţă pentru cazul în care se atinge valoarea maximă admisă a presiunii şi oala este decuplată de la alimentare, deci prin reducerea încălzirii nu se mai poate influenţa presiunea,permite reglarea presiunii prin eliminarea aburilor.

· Eliminarea aburilor pe la marginea oalei este o măsură de securitate adiţională, care împiedică cu certitudine absolută “explodarea” oalei. Dacă nici cuplele de presiune nici supapa nu ar funcţiona (devine posibil dupa o scurgere nedorita a mâncării pe plita şi pe sub plită sau o blocare nepermisă din exterior a supapei). Aburii vor ieşi pe la marginea capacului, pe tot perimetrul, reducând presiunea şi protejînd oala.

· Senzor de temperatură maximă, care întrerupe instantaneu funcţionarea în cazul în care, din greşeală se pune oala interioară goală sau nu se pune deloc acest recipient în aparat. În aceste cazuri sistemul devine supraîncălzit iar senzorul îl protejează de la o deteriorare permanentă posibilă dacă, căldura extremă atinge părţile electronice şi de plastic.

· Control automat al supraîncălzirii.

 

Eficienta si confortabila, ne da posibilitatea sa gasim zilnic proaspat si in timp foarte scurt !

REZERVA OALA PENTRU ELLA LUX  6L DIN CERAMICA

REZERVA PENTRU OALA  ELLA 6L DIN TEFLON

Pasi practici pentru a obtine germeni:

- Germenii se dezvolta in vasul pentru germinare daca ii ingrijim si udam zilnic.

- Masurati cantitatea potrivita de seminte pentru germinare si puneti-le in vasul pentru germinare

- Umpleti vasul cu apa si acoperiti-l mai apoi cu un prosop daca puneti la inmuiat semintele ziua. (imaginati-va ca orice samanta isi incepe dezvoltarea in pamint si vede lumina zilei abia mai tarziu). Poate fi ideal sa punem semintele la inmuiere seara pana dimineata pentru a beneficia de efectul de intuneric natural. Semintele mai mici necesita 4-6 ore cele mai mari 12 ore.

- Dupa expirarea timpului de inmuiere, goliti recipientul de apa, clatiti bine semintele. Dupa aceasta rotiti recipientul in asa fel incat semintele umede sa se lipeasca de peretii acestuia beneficiind astfel de aerisire si lumina. Asezati vasul in unghi de 45 grade in picurator pentru a asigura o ventilare optima a semintelor.

- Cei mai buni germeni se obtin daca zilnic de doua ori - dimineata si seara - clatiti semintele cu apa. Dupa clatire se aseaza inapoi vasul in picurator in unghi de 45 grade. La clatire se elimina substantele

GERMINATOR LEXEN

Unul din cele mai usor de folosit aparate de germinat. Cu Healthy Sprouter puteti creste iarba de grau (wheatgrass, germeni de leguminoase, lucerna (alfa alfa), broccoli, varza rosie, schinduf, trifoi rosu, ridiche rosie, creson si multe altele.

Germinatorul lexen vine cu doua tavi. Puteti produce patru tipuri diferite de germeni pe tava deci opt feluri in acelasi timp. Productia se poate face atit fara cat si cu sol.

Sistemul se poate extinde la patru tavi. Tavile sunt usor de curatat - se spala usor cu apa si detergent. Aparatul are un design atragator, suplu, compact si usor care se incadreaza excelent in orice bucatarie. Este usor de asamblat.

Include un borcan de inmuiere si udare.

Este construit din policarbonat netoxic.

Continutul coletului:

- Include instructiuni usor de urmat pentru asamblare utilizare

- Tavi de crestere 2buc (albe)

- Distantiere (4 scurte si 4 lungi)

- Capac protector semitransparent

- Tavi cu fante 2buc (negre)

- Tava de drenaj 1buc (negru)

- Cana de inmuiere si udare 1buc

Dimensiuni: 280X230X280mm

Greutate: 1.81kg

Garantie: 12 luni

Este un sistem simplu, compus din 4 vase, permitand astfel germinarea simultana a mai multor tipuri de cereale sau seminte.

Pasi pentru a obtine germeni:
Luati cantitatea potrivita de seminte pentru germinare (folositi seminte ecologice) puneti-le intr-una din vasurile perforate si clatiti bine cu apa. Puneti semintele la inmuiere in vasul neperforat si umpleti vasul cu apa. Tineti cont de faptul ca semintele vor creste de 5 – 7 ori fata de marimea initiala.
De preferat a se utiliza apa de izvor sau apa filtrata. Poate fi ideal sa punem semintele la inmuiere seara pana dimineata pentru a beneficia de efectul de intuneric natural. Semintele mai mici necesita 5-8 ore, cele mai mari 12 ore.
Dupa expirarea timpului de inmuiere strecurati apa, puneti semintele intr-una din vasurile perforate, asezati pe vasul neperforat si plasati in lumina naturala indirecta.
Cei mai buni germeni se obtin daca zilnic de doua ori (dimineata si seara) stropiti semintele cu apa. Dupa cateva zile se poate recolta. Germenii se consuma de preferinta proaspeti; se pot pastra si la frigider cateva zile.

Pasi practici pentru a obtine germeni:

- Germenii se dezvolta in vasul pentru germinare daca ii ingrijim si udam zilnic.

- Masurati cantitatea potrivita de seminte pentru germinare si puneti-le in vasul pentru germinare

- Umpleti vasul cu apa si acoperiti-l mai apoi cu un prosop daca puneti la inmuiat semintele ziua. (imaginati-va ca orice samanta isi incepe dezvoltarea in pamint si vede lumina zilei abia mai tarziu). Poate fi ideal sa punem semintele la inmuiere seara pana dimineata pentru a beneficia de efectul de intuneric natural. Semintele mai mici necesita 4-6 ore cele mai mari 12 ore.

- Dupa expirarea timpului de inmuiere, goliti recipientul de apa, clatiti bine semintele. Dupa aceasta rotiti recipientul in asa fel incat semintele umede sa se lipeasca de peretii acestuia beneficiind astfel de aerisire si lumina. Asezati vasul in unghi de 45 grade in picurator pentru a asigura o ventilare optima a semintelor.

- Cei mai buni germeni se obtin daca zilnic de doua ori - dimineata si seara - clatiti semintele cu apa. Dupa clatire se aseaza inapoi vasul in picurator in unghi de 45 grade. La clatire se elimina substantele

Din ziua a 3, 4-a daca umplem recipientul cu apa si desurubam capacul semintele care nu au germinat, fiind mai usoare, urca la suprafata si parasesc recipientul, astfel obtinem germeni mai curati.

- Dupa cateva zile in functie de soi se poate deja recolta

- Germenii se consuma de preferinta proaspeti, se pot pastra si la frigider cateva zile.

Curata, feliaza si scoate cotorul merelor in acelasi timp.

Operatiunea dureaza cateva secunde!!!

Foarte practic si eficient.

PAMANT PENTRU CULTURA BIO, poate fi utilizat si la germinat !

  • Produsele 1-18 (din 54)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos