Produsul a fost adaugat in cos

CARTEA REMEDII FLORALE BACH

CARTEA REMEDII FLORALE BACH

35.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

"Remediile florale Bach sunt folosite de milioane de oameni din întreaga lume, deşi este foarte dificil să se explice cum funcţionează şi de ce. Problema este că nu există nici o structură din lumea fizică care să explice non-fizicul. Dacă există o realitate în descoperirile dr. Bach atunci înseamnă că trebuie să schimbăm în mod inevitabil modul în care privim lumea şi ce este viaţa. De asemenea, trebuie reconsideată relaţia dintre oameni şi plante. "

M-am întâlnit cu remediile florale Bach pentru prima dată la Londra, prin 1996, în cursul formării mele în homeopatie. Le-am văzut în toate farmaciile homeopate, dar şi în alte drogherii naturiste, am văzut că oamenii le cumpără şi le folosesc şi am devenit curioasă în legătură cu ele. Mi-am luat câteva cărţi, am participat la un curs şi treptat m-au prins. M-au fascinat, la fel cum m-a fascinat istoria şi evoluţia persoană a dr. Edward Bach, cel care le-a descoperit şi utilizat prima oară. Cu fiecare lectură şi cu fiecare încercare a lor la pacienţi şi la mine însumi, am descoperit energia lor frumoasă, potenţialul vindecător asupra sufletului şi indicaţiile emoţionale frecvente.

Mi-au plăcut atât de mult, încât mi-am spus că este esenţial să le împărtăşesc tuturor cele învăţate şi simţite, cu atât mai mult cu cât dr. Bach a dedicat aceste remedii tuturor oamenilor, expunând pe larg procesul lor de preparare şi indicaţiile, astfel încât oricine să le poată prepara şi folosi.

Iniţial am dorit să fac o carte electronică, care să permită trecerea uşoară de la un capitol la altul, de la schemele de folosire la descrierea detaliată a fiecărui remediu. Ulterior, m-am gândit că nu ar strica să existe un suport scris, singura limitare a acestuia fiind lipsa ilustraţiilor pe care varianta electronică le va avea, din motive economice şi practice. Probabil ca varianta electronica va cunoaşte îmbunătăţiri şi adăuguri, pentru că există multe lucruri de citit şi aflat despre aceste fascinante remedii.

Remediile florale Bach sunt folosite de milioane de oameni din întreaga lume, deşi este foarte dificil să se explice cum funcţionează şi de ce. Problema este că nu există nici o structură din lumea fizică care să explice non-fizicul. Dacă există o realitate în descoperirile dr. Bach atunci înseamnă că trebuie să schimbăm în mod inevitabil modul în care privim lumea şi ce este viaţa. De asemenea, trebuie reconsideată relaţia dintre oameni şi plante.

Personal, consider că trăim într-o perioadă de majoră schimbare a paradigmei omenirii, în care cunoaşterea materială şi-a atins limitele şi explicaţia multor probleme ale vieţii nu mai poate fi dată cu ajutorul instrumentelor materiale. Reîntoarcerea către spiritual, căutările interioare ale atâtor oameni în ultimii 20-30 ani, precum şi creşterea uriaşă a interesului pentru medicinile „blânde”, energetice, precum homeopatia şi terapia florală Bach, arată că oamenii sunt dispuşi să încerce să înţeleagă altceva, în afara cadrului ştiinţific general acceptat.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos