Argint coloidal-ionic

Produsele ARGENTUM+® sunt unice prin modalitatea de producere şi calitatea produsului finit.
Printr-o metodă unică, patentată, se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni de argint, în concentraţii de 5, 10, 20 sau 25PPM (mg/l), în funcţie de categoriile de consumatori cărora le sunt destinate.
În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosim geometria sacră în procesul de producţie (Floarea vieţii), pentru amplificarea beneficităţii produsului finit.
Argentum+® este o formulă ideală, deoarece combină acţiunea argintului coloidal cu cea a ionilor de argint. Argintul coloidal acţionează prin suprafaţa foarte mare a particulelor de dimensiuni nanometrice. Cu cât dimensiunea particulelor este mai mică, cu atât suprafaţa de interacţiune este mai mare. Ionii de argint aduc un plus de benficitate prin sarcina pozitivă, Ph bazic, penetranţa mărită în ţesuturi. Actiunea sinergică a particulelor coloidale şi a ionilor de argint este mai complexă şi mai eficientă decât dacă acestea ar acţiona separat.
Argentum+® este o soluţie transparentă şi clară, conţinând numai apă distilată, Argint sub formă de particule de dimensiuni nanometrice şi ioni de argint, în proporţie de 75%-90%. Efectul sinergic generat de îmbinarea acţiunilor particulelor de argint în stare coloidală şi a ionilor de argint, garantează un produs de înaltă calitate.
Miracolul ionilor de argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă (Ag+) se află tot mai prezent în rezultatele terapeutice excepţionale. Prin administrarea zilnică, Argentum+® poate potenţa sistemul imunitar redând astfel organismului capacitatea de a se vindeca singur.

Principalele acţiuni:
Este un puternic întăritor al sistemului imunitar. Acţionează ca antiviral, antibacterian, antimicotic, antifungic, antiinflamator şi antiseptic. Studiile de laborator dovedesc faptul că majoritatea agenţilor micotici, bacteriilor şi virusurilor, sunt distruşi în 2-7 minute de la contactul cu ionii de argint.
Efectul antioxidant recomandă produsul Argentum+® în terapiile de purificare sau de detoxifiere ale organismului.

Indicaţii:
Argentum+® este un remediu excelent în următoarele cazuri: acnee, arsuri, astenie, anxietate, bronşită, cefalee, cistită, cicatrizare dificilă, convalescenţă, demineralizare, depresie, eczemă, escare, faringo-amigdalită, febră, gripă, herpes, infecţii bacteriene şi virale, inflamaţii, iritabilitate psihică, laringită, labilitate psiho-emoţională, plăgi, psoriazis, scăderea imunităţii, sinuzită, stres, tulburări de digestie şi absorbţie, tuse, ulcer gastric, viroze şi zona zoster. Cicatricile rănilor care au fost tratate cu ajutorul Argintului coloidal ionic sunt mult mai mici (existând cazuri de vindecare rapidă, în care nu au mai rămas urme pe corp) comparativ cu urmele lăsate în urma cicatrizărilor sub acţiunea altor tipuri de tratament!

Doze şi mod de utilizare:
Argentum+® poate fi utilizat atât intern, ca supliment alimentar, cât şi extern.
În funcţie de categoriile de vârstă Argentum+® este recomandat în diverse moduri şi doze. Pentru detalii consultaţi paginile cu prezentările individuale ale fiecărui produs.

Deoarece nu funcţionează ca un antibiotic clasic, în dozele recomandate Argentum+® nu afectează flora benefică din tractul digestiv. Asemenea oricărui alt produs natural, precum usturoiul sau ghimbirul, ionii de argint, fiind bioactivi, ajută procesul de digestie. Prin urmare, nu sunt necesare suplimente „probiotice” atunci când este utilizat.
Pericolul acumulării particulelor de argint în organism nu există. Acestea se elimină în mod natural în trei zile, după cum arată testele de specialitate. Efectele secundare negative ale utilizării Argentum+® nu există. Acest produs nu este toxic sau alergenic şi nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului. Nu conţine săruri, nitraţi, conservanţi, aditivi, stabilizatori etc. Nu creează fenomene de dependenţă sau obisnuinţă, fiind posibilă administrarea de lungă durată. Consumul nu prezintă risc de supradozaj.
Ionii de argint (Ag+) nu interacţionează cu niciun medicament sau remediu. Produsele Argentum+® pot fi integrate în orice tratament, potenţând într-un mod deosebit eficienţa acestora.

Precauţii:
Consumaţi produsele Argentum+® folosind o linguriţă sau o masură din plastic/sticlă. Produsele se păstrează la temperatura camerei, ferite de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemana şi la vederea copiilor mici! A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Argentum+® este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.


Sfat: În China antică medicii erau plătiţi atunci când pacienţii se bucurau de o viaţă sănătoasă. În contextul acestui exemplu susţinem faptul că a preveni boala este mai înţelept decât a o trata. De aceea vă recomandăm să consumaţi constant Argentum+®, doza de întreţinere (10ml/zi, aproximativ două linguri, dimineaţa şi seara, de preferat înainte de mese). Prin acest bun obicei veţi preveni apariţia multor afecţiuni.

  • Produsele 1-18 (din 38)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:
  • Produsele 1-18 (din 38)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos