Sumakul (Rhus coriaria) este o floare vișinie ce crește în Europa și Orientul Mijlociu. După uscare, aceasta eliberează un gust sărat acrișor, însoțit de proprietățile care combat bacteriile și ajută la digestie. Combinația sumakului cu brawnza Rawckers amintește de gustul brânzei tradiționale într-un mod aparte, fiind de departe o îmbinare reușită.
Brawnză fermentată din nuci de caju, maturată. Produs de post, raw vegan, artizanal.
Ingrediente:
nuci de caju*, apă, sare de himalaya, culturi vegane de fermentare, sumac. Nu conține soia, gluten, lactoză, conservanți, coloranți, agenți de îngroșare, uleiuri și grăsimi adăugate.
* ingrediente ecologice.
Informații nutriționale/100g produs: Valoare energetică 380 kcal, grăsimi 30,7g (din care grăsimi saturate 5,9g), glucide 13,2g (din care zaharuri 0,2g) proteine 12,8g, sare 1g.
Valabilitate: 25 zile de la data fabricației. A se păstra la frigider (+2…+4°C), fără ambalaj. A se evita păstrarea în caserole sau recipiente închise.