La Vegan Gourmet utilizăm rețete proprii și ingrediente 100% vegetale pentru a produce brânză vegană din nuci de caju, prin tehnici artizanale de fermentare.

NATURAL CAJU MATURAT CU PIPER 110 GR
NATURAL CAJU MATURAT CU PIPER 110 GR
-
Disponibilitate: La comanda
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contacteaza-ne!
0264.406.405
LUNI-VINERI
SAMBATA
SAMBATA 09:00 - 14:00
Descriere
Brânza vegană maturată în tihnă, dobândește o aromă puternică și o textură rigidă ce o face perfectă pentru a fi folosită în senvișuri sau în salate.
O alternativa vegan la branza deshidratata, maturata in tihna timp de 3-4 saptamani,
pentru a obtine o textura rigida si un gust ce devine mai puternic cu fiecare zi.
Diferite sortimente
Aroma acestor branzici vegan maturate variaza în functie de condimente, dar pastreaza aceasi textura rigida la exterior,
ceea ce o face perfecta pentru sandvisuri și salate.
Cate condimente, atatea personalitati.
Procesul de maturare si fermentare poate determina variatii minore ale greutatii acestui produs.
Ingrediente
Nuci de caju crude, origine India/Vietnam, apa filtrata, sare de Himalaya, culturi vegetale, piper, boia, zataar, chilli.
Depozitare si pastrare
A se pastra la frigider, la temperaturi 2-4 grate celsius.
A se consuma în 2-3 zile de la deschiderea ambalajului.
Acest produs este organic, pentru aroma fina și pufoasa a se consuma proaspat.
Despre Vegan Gourmet