Produsul a fost adaugat in cos

ECO CAFEA DE CICOARE VEGAN 250 GR

ECO CAFEA DE CICOARE VEGAN 250 GR

21.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: La comanda
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

    0264.406.405

    LUNI-VINERI
    08:00 - 18:00

    SAMBATA
    09:00 - 14:00

Descriere

Bautura de cicoare BIO este o alternativa fara cofeina, usor dulce. Cicoarea (Cichorium intybus var. sativum) este folosita in principal ca inlocuitor de cafea fara cofeina.

Prin procesul de coacere, cicoarea capata un gust asemanator cafelei, chiar mai bogat si mai plin. De fapt, daca stiti gustul siropului de la crema de zahar ars – cam asa este si gustul cafelei de cicoare. Inulina din cafeaua de cicoare este o forma de fibra alimentara naturala care ajuta la slabire si la mentinerea unei greutati optime. Cafeaua din cicoare taie senzatia de foame caci afecteaza usor grelina, un hormon care face legatura cu centrul foamei. Prin reducerea acestui hormon numit grelina, cicoarea poate reduce sansele de supraalimentare si ne poate da senzatia de satietate. In plus, fibrele din cicoare ajuta tranzitul intestinal si secretia de sucuri gastrice. Practic, asta inseamna ca digestia ca un intreg este imbunatatita, iar constipatia este redusa.

Cei care doresc sa beneficieze de proprietatile cafelei de cicoare dar doresc sa simta si gustul de cafea autentica pot combina: la o ceasca punem 1 lingurita cafea de cicoare si 1 lingurita cafea decofeinizata prin metode naturale sau chiar cu cofeina.

Stiati ca... Cicoarea este o planta erbacee lemnoasa care aduce multe beneficii pentru sanatate, printre acestea enumerandu-se capacitatea de a preveni arsurile la stomac si problemele digestive sau de a reduce durerile de artrita? In plus, cicoarea este utila pentru detoxifierea ficatului si a vezicii biliare, pentru prevenirea infectiilor bacteriene, stimuleaza sistemul imunitar si reduce posibilitatea de a dezvolta boli de inima. Planta este de ajutor pentru oricine tine dieta, caci cicoarea ajuta la arderea grasimilor si stimuleaza metabolismul.

In ceea ce priveste valoarea nutritiva, cicoarea este o importanta sursa de vitamine si minerale, printre care zinc, magneziu, mangan, calciu, acid folic, fier, potasiu si vitaminele A, B6, C, E si K.

Modul de preparare al cafelei de cicoare este identic cu cel al cafelei autentice. Si cafeaua din cicoare face spuma iar dvs puteti adauga lapte, frisca sau condimente (scortisoara, ghimbir, cardamom, etc) dupa gust. Cicoarea se poate consuma si rece sau sub forma de frappe, cu inghetata si frisca sau se poate adauga la compozitia prajiturilor si a altor deserturi.

Preparare: in espressor traditional (moka), filtru de cafea sau ibric.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos