Produsul a fost adaugat in cos

TC STICLA LAGOENA CU FLOAREA VIETII ALBA 0.5L

TC STICLA LAGOENA CU FLOAREA VIETII ALBA 0.5L

199.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comandă
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Modernă şi practică, sticla Logoena a fost proiectată special să o ai de luat cu tine oriunde .
Apa turnată şi păstrată în sticla Lagoena se revitalizează – structurează şi redobândeşte Forţa Vieţii – ca a apei de izvor- deci ajuta la sănătate, hidratare şi detoxifiere. Principiul este acelaşi ca la carafele şi paharele TC energy design: forma specială care amplifică şi generează energie. Fabricată manual din sticlă termorezistentă, într-o formă care include proporţiile Raportul de Aur, întruneşte cele mai înalte standarde de calitate cunoscute.
Are capacitatea de jumătate de litru, se închide ermetic cu dop din sticlă si silicon, şi poate fi pusă în toate suporturile obişnuite pentru sticle ( de expl. la sala de sport, pe bicicletă, etc.).
E protejată împotriva şocurilor prin îmbrăcămintea din plută fixată cu 2 inele din silicon, ce poate fi desfăcută cu uşurinţă atunci când vrem să curăţăm sticla.
În sticla Lagoena apa recapătă gustul proaspat după 3 minute de când a fost turnată din recipientul de platic în care a fost cumpărată şi depozitată.
E un instrument indispensabil zilelor noastre, atât pentru sportivi căt şi pentru copii.
În sticlă mai puteţi prepara şi diverse soluţii de administrat în cursul unei zile, ca de exemplu: apă plus săruri minerale sau diverse remedii homeopate/ gemoderivate, în porţii pe care le puteţi controla şi măsura cu uşurinţă.
O puteţi folosi la băuturile reci , cât şi cele calde.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos