APA si carafe pentru apa TC energy

Există cumva cineva care nu a auzit de efectele extraordinare ale efectului de piramidă ? Știați că pe baza acestuia s-au brevetat o multitudine de aplicații începând de la ascuțitul lamelor de ras(invenția unui ceh în anii `50) până la sera de la Pitești a d-nei Marioara Godeanu ? Efectul de piramidă a fost primul care a făcut înconjurul lumii demonstrând că există o energie a formei. Dar ce ați zice dacă v-am spune că și muzica are formă și că fiecare acord în sine poate genera o anumită formă fizică. Aceasta idee i-a venit austriacului Thomas Chochola, cel numit “desenatorul clinchetelor”. După ani de cercetări în domeniul muzicii şi al compoziţiei a reuşit să dezvolte un concept de design complet nou: a compus desenele produselor TC la pian, a convertit sunetele în măsuri şi s-a născut aromonioasa formă: carafa TC Vital. El a urmărit să aplice proporțiile numărului de aur!

Numărul de aur a fost cunoscut în antichitate de vechii înțelepti, el fiind redescoperit apoi în evul mediu în perioada Renașterii de marii învățați, artiști, filozofi, alchimiști sau ocultiști. El a ascuns întotdeauna mari mistere nefiind în totalitate revelat nici astăzi, fiind astfel poate cel mai studiat număr irațional. Astăzi cercetări complexe au ajuns la concluzia că întreaga natură împreună chiar cu întreg universul sunt structurate astfel încât să respecte fidel proporția perfectă și exactă a numărului de aur, el fiind pare-se secretul ”matematic” al frumuseții Creației. Marile construcții antice precum piramidele sau templele și catedralele respectă de asemenea proporția fidelă a acestui număr de aur. El reprezintă armonia și perfecțiunea în creație. 
       În natură spirala generată de apă (vârtejurile), mișcarea curenților de aer în spirală, cochilia melcilor, dispunerea petalelor de floarea soarelui sau a frunzelor și semințelor din regnul vegetal păstrează această proporție perfectă arătând că în întreaga Creație se manifestă armonia și perfecțiunea divină reprezentată prin această proporție. Aceasta demonstrează existența unui sfere de conștiință a armoniei și frumuseții existente în întregul universul și care-l ghidează.Aplicând proporțiile acestui număr noi putem să intrăm în rezonanță cu energiile Binelui și Frumosului din întreg Universul și astfel să ne armonizăm și să ne echilibrăm ființa pe nivele chiar profunde.

De asemenea, studiind simbolistica, Thomas Chochola a introdus în produsele sale și simbolul"Floarea Vieţii" din geometria sacră. Acesta este unul din cele mai puternice tipare, regăsit în toate formele naturii şi reprezintă interconectarea tuturor formelor de Viaţă din Univers. Din vremuri străvechi, toate culturile lumii l-au cunoscut şi folosit pentru purificarea şi energizarea alimentelor, pentru că forţa emanată de simbol este transmisă mediului ce intră în rezonanţa cu el.

CULTUL APEI

      Apa normală de la robinet este secătuită energetic datorită a trei factori care îi reduc vitalitatea:

1.)presiunea nefiresc de mare la care este pompată în țevi

2.)traseul urmat prin conducte

3.) tratarea apei cu tot felul de substanțe(clorinare, etc.) pentru a deveni potabil.

La fel de destructurată este şi apa plată îmbuteliată pentru că materialului plastic (ce are sens de rotaţie al moleculelor invers acelor de ceasornic), îi consumă vitalitatea. Practic apa pe care o avem la dispoziție este o apă destructurată - devitalizată sau altfel spus, moartă. Pentru sănătatea noastră avem nevoie de apă și alimente care măsoară valoarea biologică de minimum 7.000 Bovis*.

*Bovis(dupa numele radiestezistului francez André Bovis (1871–1947)) este o unitate de masură propusă pentru măsurarea energiei vitale a unui obiect, ființe, aliment etc. O valoare de 6.500 este considerată "neutră", valorile mai mici afectând ființa umană în mod negativ iar cele superioare în mod pozitiv. Valorile mai mari de 10.000 sunt considerate ca făcând parte din ”scala eterica” .(conf. Wikipedia).

Apa transformată în carafa TC Vital redevine vie: moleculele capătă sens de rotație orar, adică sensul expansiunii energiei vieții astfel că vă poate hrăni energetic celulele.
Apa revitalizată ajunge la valoarea biologică de 25.000 Bovis și vă menţine sănătatea.
Apa restructurată vă ajută la eliminarea toxinelor (ele se rotesc în sens antiorar), ceea ce apa normală de la robinet sau cea îmbuteliată, nu o pot face din cauza pierderii structurii vitale.

Având în vedere cele expuse de mai sus Thomas Chochola a creat o gamă mai largă de produse pornind de la principiile enumerate mai înainte.

La baza paharelor, carafelor şi pe plăcile energetice simbolul "Floarea Vieţii" e aplicat prin ardere la temperatură înaltă; prezenţa lui impregnează apa transformată de forma carafei cu noi proprietăţi: cel din aur de 23,8 k susţine sistemul imunitar; coloritul curcubeu e recomandat copiilor şi aduce stare de bucurie; cel alb este pentru uzul cotidian general.

  • Produsele 1-18 (din 32)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi  oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

”Băutura zeilor”, ”Apă vie”, ”Elixirul vieții”, ”Esența vieții”, ”Leac universal” și alte denumiri toate sugerândputerea vindecătoare a licorii. Judecând după rezultatele obținute încă den primele zile, întradevăr seva de mesteacăn esteo adevărată minune a naturii. Păcat că puțină lume i-a descoperit puterile miraculoase.

Cele mai spectaculoase rezultate se obțin în tratarea bolilor ce afectează:
• Sistemul nervos – Gama de aplicații mergând de la epuizare nervoasă, astenie, tulburări de memorie și de concentrare, până la tumori pe creier și pe măduva spinării;
• Cancerul – Acidul betulinic, principala substanță activă care se găsește în proporții mari în mesteacăn, are un puternic efect citostatic asupra celulelor maligne din formațiunile tumorale de pe sistemul nervos;
• Bolile de rinichi – Seva de mesteacăn are o puternică acțiune diuretică, antiinfamatoare și antibacteriană fiind astfel un bun remediu în tratarea și prevenirea infecțiilor urinare, cât și în dizolvarea și eliminarea pietrelor la rinichi;
• Boli de ficat – Seva are o extraordinară forță de a purifica organismul, care acționează la nivelul ficatului regenerându-l;
• Artrita (reumatism) – Efectele antireumatice ale sevei sunt amplificate prin aplicarea externă de comprese cu sevă pe articulațiile afectate, diminuând durerea;
• Psoriazis și egzemele alergice – Se pun pe leziunile produse pe piele comprese cu sevă care se țin vreme de o oră, repetându-se la 2-3 ore. Are efect dezintoxicant și antiinflamator, elimină gradat senzația de mâncărime și inflamație. În paralel se face o cură internă;
• Celulita – Efecte spectaculoase are și în cazul celulitei. Seva ajută la eliminarea țesuturilor adipoase inflamate. În paralel se masează energic cu sevă fiecare parte a corpului afectată;
• Adjuvant în tratamentul HIV – Substanțele active din sevă incetinesc dezvoltarea virusului care produce SIDA, pe de o parte, iar pe cealaltă parte amplifică imunitatea organismului;
• O cură de detoxifiere a organismului este bine venită oricând și pentru cei care nu au afecțiuni, prevenindu-le. Efectul se va simți încă din primele zile.

Compoziție: Sevă organică de mesteacăn (99,86%), regulator de aciditate – acid citric.

Valoare energetică (calorii) pentru 100 ml produs: 15,1 kj (3,6 kcal).

Valori nutritive la 100 ml: carbohidrați-0,9 g, proteine-0,0 g, lipide-0,0 g.

Conditii de pastrare: temperatura intre 0 si 25*C si umiditate relativa sub 75%, in locuri protejate de lumina directa a soarelui.

Dupa deschidere, se va pastra la temperatura de (2-8)*C, nu mai mult de 48 ore.

”Băutura zeilor”, ”Apă vie”, ”Elixirul vieții”, ”Esența vieții”, ”Leac universal” și alte denumiri toate sugerândputerea vindecătoare a licorii. Judecând după rezultatele obținute încă den primele zile, întradevăr seva de mesteacăn esteo adevărată minune a naturii. Păcat că puțină lume i-a descoperit puterile miraculoase.

Cele mai spectaculoase rezultate se obțin în tratarea bolilor ce afectează:
• Sistemul nervos – Gama de aplicații mergând de la epuizare nervoasă, astenie, tulburări de memorie și de concentrare, până la tumori pe creier și pe măduva spinării;
• Cancerul – Acidul betulinic, principala substanță activă care se găsește în proporții mari în mesteacăn, are un puternic efect citostatic asupra celulelor maligne din formațiunile tumorale de pe sistemul nervos;
• Bolile de rinichi – Seva de mesteacăn are o puternică acțiune diuretică, antiinfamatoare și antibacteriană fiind astfel un bun remediu în tratarea și prevenirea infecțiilor urinare, cât și în dizolvarea și eliminarea pietrelor la rinichi;
• Boli de ficat – Seva are o extraordinară forță de a purifica organismul, care acționează la nivelul ficatului regenerându-l;
• Artrita (reumatism) – Efectele antireumatice ale sevei sunt amplificate prin aplicarea externă de comprese cu sevă pe articulațiile afectate, diminuând durerea;
• Psoriazis și egzemele alergice – Se pun pe leziunile produse pe piele comprese cu sevă care se țin vreme de o oră, repetându-se la 2-3 ore. Are efect dezintoxicant și antiinflamator, elimină gradat senzația de mâncărime și inflamație. În paralel se face o cură internă;
• Celulita – Efecte spectaculoase are și în cazul celulitei. Seva ajută la eliminarea țesuturilor adipoase inflamate. În paralel se masează energic cu sevă fiecare parte a corpului afectată;
• Adjuvant în tratamentul HIV – Substanțele active din sevă incetinesc dezvoltarea virusului care produce SIDA, pe de o parte, iar pe cealaltă parte amplifică imunitatea organismului;
• O cură de detoxifiere a organismului este bine venită oricând și pentru cei care nu au afecțiuni, prevenindu-le. Efectul se va simți încă din primele zile.

Compoziție: Sevă organică de mesteacăn (99,86%), regulator de aciditate – acid citric.

Valoare energetică (calorii) pentru 100 ml produs: 15,1 kj (3,6 kcal).

Valori nutritive la 100 ml: carbohidrați-0,9 g, proteine-0,0 g, lipide-0,0 g.

Conditii de pastrare: temperatura intre 0 si 25*C si umiditate relativa sub 75%, in locuri protejate de lumina directa a soarelui.

Dupa deschidere, se va pastra la temperatura de (2-8)*C, nu mai mult de 48 ore.

 

PUTEREA pornită din INIMĂ: Forma sacră a carafei TC Vital rezultă din raportul 8:5:3:1 al curbelor sale

Structura internă a carafei TC formează o Floare a Vieţii tridimensională în - “centrul inimii” sale, ce radiază armonie care se propagă în toate direcţiile în interior şi în exterior- şi astfel însufleţeşte apa şi mediul înconjurător.

Prin forma sa specifica, carafa TC are efect vitalizant asupra spatiului (mediului incojurator) atat in interiorul cat si in afara carafei pentru ca o Floare a Vietii tridimensionala este creata chiar in centrul carafei TC.
Pentru a da stabilizare energiei si a obtine efecte suplimentare pe baza carafei este adaugat si simbolul bidimensional al Florii Vietii, iar efectul suplimentar depinde de culoarea si materialul din care este facuta aceasta aplicatie. Astfel ca Floarea Vietii din aur sprijina functionarea timusului, stimuleaza producerea de celule ce contribuie la combaterea infectiilor, imbunatateste sistemul imunitar cat si functionarea glandelor suprarenale.

Structura internă a carafei TC formează o Floare a Vieţii tridimensională în - “centrul inimii” sale, ce radiază armonie care se propagă în toate direcţiile în interior şi în exterior- şi astfel însufleţeşte apa şi mediul înconjurător.

Prin forma sa specifica, carafa TC are efect vitalizant asupra spatiului (mediului incojurator) atat in interiorul cat si in afara carafei pentru ca o Floare a Vietii tridimensionala este creata chiar in centrul carafei TC.
Pentru a da stabilizare energiei si a obtine efecte suplimentare pe baza carafei este adaugat si simbolul bidimensional al Florii Vietii, iar efectul suplimentar depinde de culoarea si materialul din care este facuta aceasta aplicatie.

Versiunea multicolora (curcubeu) a Florii Vietii este special conceputa pentru copii, adolescenti sau adultii care isi doresc sa lucreze pentru vindecarea “copilului interior” . O mai puteti folosi in cazul in care va lipseste bucuria in viata, sau traiti stari de tristete, melacolie sau anxietate. Versiunea de culoare alba este potrivita pentru utilizarea zilnica intensiva, putand fi folosita si in restaurante sau baruri.
E de retinut faptul ca efectul principal al produselor TC este datorat formei si designului lor specific ce are ca baza principiile universale ale armoniei muzicale si ale geometriei sacre.

Structura internă a carafei TC formează o Floare a Vieţii tridimensională în - “centrul inimii” sale, ce radiază armonie care se propagă în toate direcţiile în interior şi în exterior- şi astfel însufleţeşte apa şi mediul înconjurător.

Prin forma sa specifica, carafa TC are efect vitalizant asupra spatiului (mediului incojurator) atat in interiorul cat si in afara carafei pentru ca o Floare a Vietii tridimensionala este creata chiar in centrul carafei TC.
Pentru a da stabilizare energiei si a obtine efecte suplimentare pe baza carafei este adaugat si simbolul bidimensional al Florii Vietii, iar efectul suplimentar depinde de culoarea si materialul din care este facuta aceasta aplicatie. Astfel ca Floarea Vietii din aur sprijina functionarea timusului, stimuleaza producerea de celule ce contribuie la combaterea infectiilor, imbunatateste sistemul imunitar cat si functionarea glandelor suprarenale.

Carafa TC Delicate este facută să fi e folosită și pentru băuturi calde cum
sunt ceaiul, cafeaua, ciocolata caldă sau doar apă fi erbinte. Prin
greutatea mică și prin forma sa, carafa Delicate e recomandată spre
utilizare atât copiilor cât și persoanelor în vârstă.
Cavitatea sa rezonează în frecvența notei muzicale Fa, frecvență ce se
aliniază pe verticală cu naturalețea respirației asemenea fluxului
energiei vieții la copaci.

Floarea Vieții Alba promovează deschiderea și extinderea percepției

PUTEREA pornită din INIMĂ: Forma sacră a carafei TC Vital rezultă din raportul 8:5:3:1 al curbelor sale

Structura internă a carafei TC formează o Floare a Vieţii tridimensională în - “centrul inimii” sale, ce radiază armonie care se propagă în toate direcţiile în interior şi în exterior- şi astfel însufleţeşte apa şi mediul înconjurător.

Prin forma sa specifica, carafa TC are efect vitalizant asupra spatiului (mediului incojurator) atat in interiorul cat si in afara carafei pentru ca o Floare a Vietii tridimensionala este creata chiar in centrul carafei TC.
Pentru a da stabilizare energiei si a obtine efecte suplimentare pe baza carafei este adaugat si simbolul bidimensional al Florii Vietii, iar efectul suplimentar depinde de culoarea si materialul din care este facuta aceasta aplicatie. Astfel ca Floarea Vietii din aur sprijina functionarea timusului, stimuleaza producerea de celule ce contribuie la combaterea infectiilor, imbunatateste sistemul imunitar cat si functionarea glandelor suprarenale.

IDEALA PENTRU CEI CARE INVATA SA BEA APA, APA STRUCTURATA FIIND CEL MAI IMPORTANT ALIMENT DIN ALIMENTATIA UMANA

Cu forma fin conturată de onduleuri delicate, ulciorul Cadus e realizat manual după principiile Raportului de Aur şi are capacitatea de 1 litru.
Ulciorul poate fi găsit în 2 variante. Prima variantă are impimată la bază Floarea Vieţii albă. Cea de-a doua are la bază un lacaş în care pun pietre preţioase( geme sau cristale), a căror frumuseţe este evidenţiată de apa din ulcior.
Formă sofisticată îmbunătăţeşte valoarea biologică şi gustul oricărui lichid turnat şi păstrat în ulcior.

Fabricaţie Manufacturarea tradiţională a sticlei prin suflare cu gura
Material Sticlă fără plumb

UN CADOU DEOSEBIT PENTRU OAMENI FRUMOSI!

Design-ul paharului Mythos, ca dealtfel al întregii sticlării TC, este făcut
în acord cu legile naturale ale “proporției de aur”. Acest model matematic
- regăsit peste tot în natură- este deseori menționat ca “geometrie
sacră“ din motiv că este geometria Vieții. Paharul Mythos crește
valoarea biologică a apei și a altor băuturi care sunt puse în el,
îmbunătățindu-le semnifi cativ gustul și împrospătându-le.
E conceput pentru utilizare intensivă și sigură de zi cu zi la băuturi reci și
cele fi erbinți, cum sunt ceaiul și cafeaua, atât de copii cât și de persoane
suferinde. Poate fi folosit cu succes și în localuri publice. Forma în trei
curbe și centrarea perfectă a greutății au ca efect faptul că paharul
Mythos nu se răstoarnă.

La baza paharelor, carafelor şi pe plăcile energetice simbolul "Floarea Vieţii" e aplicat prin ardere la temperatură înaltă; prezenţa lui impregnează apa transformată de forma carafei cu noi proprietăţi.

Floarea Vieții Platinum activează sentimentele de iubire și recunoaștere
de sine.

Singurul pahar din lume care nu se rastoarna.

Carafele şi paharele TC sunt destinate revitalizării, energizării şi structurării apei potabile. Practic, în doar 3 minute de păstrare în această sticlărie, apa îmbuteliată sau apa de la robinet recapătă structura hexagonală a apei de izvor. Fiecare piesă este lucrată manual şi este marcată cu sigla TC.

La baza paharelor, carafelor şi pe plăcile energetice simbolul "Floarea Vieţii" e aplicat prin ardere la temperatură înaltă; prezenţa lui impregnează apa transformată de forma carafei cu noi proprietăţi: cel din aur de 23,8 k susţine sistemul imunitar; coloritul curcubeu e recomandat copiilor şi aduce stare de bucurie; cel alb este pentru uzul cotidian general.

 

Aceste pahare TC sunt proiectate folosind aceleași principii ca toată
sticlăria TC și au aceleași efecte asupra băuturilor puse în ele. Fiecare
pahar este lucrat manual, deci este un unicat, produs în patru variante:
modelul Basic și alte trei modele ale Florii Vieții ca la carafa Alladin -
din aur, colorată și albă.

-destinate restructurării şi energizării
apei
-fiecare piesă e unică
-lucrate manual din sticlă fară aditivi ai
metalelor grele
-proiectate în design muzical
-forme identice celor regasite în natură prin
calculul lor în regulile geometriei sacre

La baza paharelor, carafelor şi pe plăcile energetice simbolul "Floarea Vieţii" e aplicat prin ardere la temperatură înaltă; prezenţa lui impregnează apa transformată de forma carafei cu noi proprietăţi.

Floarea Vieții Alba promovează deschiderea și extinderea percepției

  • Produsele 1-18 (din 32)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos