Ceaiuri piramida sonnentor

 Sonnentor reprezinta prospetimea, perfectiunea calitatii, prelucrarea manuala atenta si fireste produse inovatoare, calitativ superioare si valoroase. Ceaiurile piramida am un ambalaj biodegradabil.

  • Produsele 1-14 (din 14)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Acest ceai verde rafinat din China, tara plantei de ceai, va rasfata cu gustul floral, cu delicatetea si culoarea vie.

Instructiuni de preparare: pentru o ceasca de ceai(300-500 ml) la 70-80 grd Celsius

Ingrediente

mere, 23% hibiscus, 19% măceșe, mango, portocale roșii, 6% frăguțe și banane.


Descriere

Un compot delicios în ceașca de ceai, o reală petrecere în lumea de arome savuroase a fructelor. Bucățele întregi de fructe în filtrele piramidale compostabile conferă o senzație de arome intense în cana de ceai. Ispita de fructe la care cedezi cu mare bucurie!

Ingrediente

45% ghimbir, frunze de afin, 11% lemongrass, coajă de lămâi, crețișoară, flori de tei, petale de trandafiri, petale de floarea-soarelui, 3% gălbenele, nalbă comună și piper negru.


Descriere

Acest amestec are la bază vitalitatea ghimbirului și delectează cerul gurii cu un ansamblu Asiatic de arome. Frunzele, mirodeniile și florile întregi în filtrele piramidale compostabile conferă o senzație de arome intense în cana de ceai. Experiențe exotice pentru papilele gustative!

Ingrediente

Mentă PUR (Peppermint); Ceai Verde PUR (Green tea); Darjeeling PUR; Assam PUR; Dans în grădina de ceai (Dancong in the tea garden): 42% Ceai Verde Chinezesc, 17% izmă bună, frunze de măslin, lemongrass, 9% bucățele de lămâi, petale de floarea-soarelui, petale de trandafiri și albăstrele; 2 X Desculț prin luncă (Barefoot through the meadow): izmă bună, 25% roiniță, 14% nalbă comună, 9% pimpinella, verbină, Ovăz Verde, pătlagină, mușețel, gălbenele, Ceai Muntele Grecesc și petale de trandafiri; 2 X Respiră adânc în pădure (Deep breathing in the forest): frunze de mur, frunze de afin, 15% ace de pin, 12% păpădie, urzică, frunze de coacăz negru, frunze de zmeur, pătlagină, trifoi, bănuței și 2% ciuboțica cucului; Gustare din coșul cu fructe (Nibbling from the fruit basket): mere, 23% hibiscus, 19% măceșe, mango, portocale roșii, 6% frăguțe și banane; Călătorie cu soarele (Travelling with the sun): 45% ghimbir, frunze de afin, 11% lemongrass, coajă de lămâi, crețișoară, flori de tei, petale de trandafiri, petale de floarea-soarelui, 3% gălbenele, nalbă comună și piper negru; Bucuria unei delectări cu ciocolată (Enjoying a chocolaty delight): 83% păstăi de cacao, 4% portocale roșii, fenicul, cardamom, petale de floarea-soarelui, 2% scorțișoară Ceylon, cuișoare și lemn dulce.


Descriere

Bucuria vieții de zi cu zi cu 10 sortimente de Ceai Premium în Filtre Piramidale Ecologice. Deliciu și răsfăț prin intensitatea gustului și originalitatea aromei seducătoare a fructelor, frunzelor, florilor și mirodeniilor, în bucățele mari și întregi, ambalate în filtre piramidale compostabile ideale pentru o cană de ceai de 500 ml!
Pentru cei care doresc să deguste din fiecare dintre aceste povești și amintiri plăcute din propria cană de ceai sau, de ce nu, să ofere în dar clipe de magie celor dragi ... toate sortimentele se regăsesc într-un singur produs

Ingrediente

42% Ceai Verde Chinezesc, 17% izmă bună, frunze de măslin, lemongrass, 9% bucățele de lămâi, petale de floarea-soarelui, petale de trandafiri și albăstrele.


Descriere

Ploaia de vară caldă și primii pomi înfloriți primăvara – aceste două momente sunt retrăite când savurezi acest ceai verde. Poate fi servit atât cald cât și rece. Irezistibil! Frunze întregi în filtrele piramidale compostabile conferă o senzație de arome intense în cana de ceai. Lasă bucuria în viața ta!

Ingrediente

izmă bună, 25% roiniță, 14% nalbă comună, 9% pimpinella, verbină, Ovăz Verde, pătlagină, mușețel, gălbenele, Ceai Muntele Grecesc și petale de trandafiri.


Descriere

Cu un gust fin și floral, acest ceai te va inspira să ieși la o plimbare înălțătoare prin lunca acoperită cu roua proaspătă de dimineață. Frunzele și florile atent selectate și întregi în filtrele piramidale compostabile conferă o senzație de arome intense în cana de ceai. Este momentul pentru un ceai!

Ingrediente

83% păstăi de cacao, 4% portocale roșii, fenicul, cardamom, petale de floarea-soarelui, 2% scorțișoară Ceylon, cuișoare și lemn dulce.


Descriere

Îți place ciocolata? Atunci ești la în locul potrivit! Această plăcere de ciocolată într-o culoare sclipitoare de chilimbar poate fi savurată fără temeri de vreo vinovăție. Păstăile de cacao și mirodenii întregi în filtrele piramidale compostabile conferă o senzație de arome intense în cana de ceai. O excursie în lumea gustului de cicocolată!

Ingrediente

frunze de mur, frunze de afin, 15% ace de pin, 12% păpădie, urzică, frunze de coacăz negru, frunze de zmeur, pătlagină, trifoi, bănuței și 2% ciuboțica cucului.


Descriere

O pădure încăntătoare personală într-o ceașcă de ceai, aceasta te va delecta cu aroma și gustul tonifiant. Frunzele și florile întregi în filtrele piramidale compostabile conferă o senzație de arome intense în cana de ceai. Seninătatea și vitalitatea pădurii în cana ta de ceai!

Menta piperata este regina mentelor, cu o nota revigoranta, o culoare galben deschisa, promitand o experienta incomparabila pentru bautorii de ceai.

Ingrediente

32% ceai alb*, flori de soc*, lămâiță* (verbină aromată), bucățele de zmeură*, ghimbir* și petale de trandafiri*


Aroma subtilă a ceaiului alb, petalele delicate de flori și bucățelele gustoase de zmeură oferă pacea și calmul deplin în viața ta. Bucură-te de aceste clipe!

Ingrediente:

3 X SOARELE SUFLETULUI (Sun of the Spirit): 32% ceai alb*, flori de soc*, lămâiță*(verbină aromată), bucățele de zmeură*, ghimbir*și petale de trandafiri*

3 X DELICIUL IERNII (Winter Delight): 25% ceai verde chinezesc*, izmă bună* (turcească), coriandru*, lemongrass*, scorțișoară Ceylon*, afine*, coajă de portocală* și albăstrele*

3 X DANSUL STELELOR (Dancing Stars): 49% ceai negru*, coajă de portocale*, lemongrass*, scorțișoară Ceylon*, chimen* și petale de floarea-soarelui*

3 X LUMINA STRĂLUCITOARE (Bright Light): roiniță*, lămâiță* (verbină aromată), scorțișoară Ceylon*, coajă de portocală*, anason stelat*, bețe de vanilie*, ceai Muntele Grecesc* și petale de trandafiri*


Descriere

Selecție de iarnă din 4 sortimente:
Ceai Alb, Ceai Verde, Ceai Negru & Ceai de Plante

Ingrediente

25% ceai verde chinezesc*, izmă bună* (turcească), coriandru*, lemongrass*, scorțișoară Ceylon*, afine*, coajă de portocală* și albăstrele*


Descriere

CEAI VERDE

Acest amestec înmiresmat oferă o căldură desfățătoare în zilele de iarnă reci.
Mirodenii, fructe și petale de flori vă ajută să uitați de frigul aspru a iernii.

Ingrediente

roiniță*, lămâiță* (verbină aromată), scorțișoară Ceylon*, coajă de portocală*, anason stelat*, bețe de vanilie*, ceai Muntele Grecesc* și petale de trandafiri*


Descriere

CEAI DE PLANTE

Acest amestec de plante cu o aromă dulce divină pune stelele în ochi și trezește amintirile de Crăciun.
Ce bucurie!

Ingrediente

49% ceai negru, coajă de portocale, lemongrass, scorțișoară Ceylon, chimen și petale de floarea-soarelui.


Descriere

CEAI NEGRU

Când stelele încep să danseze pe cer noaptea, Crăciunul se apropie! Acest amestec dulceag, plin de viață te va bine dispune pentru sezonul festiv, a sărbătorilor de iarnă.
  • Produsele 1-14 (din 14)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos