
NATURAL FULGI DE GRAU GERMINAT GRANOVIT 350 GR
NATURAL FULGI DE GRAU GERMINAT GRANOVIT 350 GR
-
Disponibilitate: La comanda
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contacteaza-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
SAMBATA
SAMBATA09:00 - 14:00
Descriere
RECOMANDARI;
Metoda unica in Romania pune in evidenta 2 mari calitati si anume :
Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare a principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime), prezente indeosebi in coaja si germene
Literatura de specialitate recomanda cura cu cereale germinate intr-o serie de afectiuni din cele mai diverse:
-stari de demineralizare
-anemie
-rahitism
-sterilitate
-impotenta
-tulburari ale sistemului nervos
-afectiuni cardio-vasculare
-ateroscleroza
-tromboflebita
-boli de nutritie
-boli ale aparatului digestiv
-boli de piele
-fixarea calciului in oase
-restabilirea greutatii corporale optime
Antioxidantii ce se sintetizeaza la germinare previn aparitia radicalilor liberi, a tumorilor si cancerului
Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade Celsius)
Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare buna
INGREDIENTE:
-Fulgi de cereale germinate (grau 75% si secara 25%)
-Contine: vitamine, minerale, fibre
-Contine gluten
Valori nutritive medii la 100 grame:
Valoare energetica - 1312 kj (314 kcal)
-Proteine - 12 g
-Glucide - 58 g
-Lipide - 1,6 g
-Fibre - 12 g
UTILIZARE:
Consumul minim recomandat pentru a beneficia de valorile nutritive ale fulgilor de cereale germinate este de 100 grame zilnic
Astfel obtinem un corp sanatos si echilibrat
Se pot consuma in cele mai variate si gustoase meniuri: se pot inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau se adauga in diferite mancaruri dupa ce au fost inmuiati inainte 10 minute (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale etc.)
De asemenea se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere , scortisoara , Musli etc.