Produsul a fost adaugat in cos

ECO CIOCOLATA RAW NEAGRA LOVE POTION CU MACA SI ULEI ESENTIAL DE TRANDAFIR 50 GR

ECO CIOCOLATA RAW NEAGRA LOVE POTION CU MACA SI ULEI ESENTIAL DE TRANDAFIR 50 GR

18.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 18:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Ingrediente:

Cacao solidă*65%, unt de cacao*, sirop de agave*, pudră de cacao*, unt de cocos*, pudră de roșcove*, maca*, ulei esenţial terapeutic de trandafir*, scorţişoară*, sare Himalaya. * din agricultura ecologica

Energie: 2375 kj/573kcal

Ciocolata neagra cruda Love Potion no9 50 grame - Parfumul oriental, intens, strălucitor şi amețitor al uleiului esenţial de trandafir impregnează iremediabil corpul opulent și cremos al trufei de ciocolată.  Fiecare muscătură este o beatitudine în care te pierzi şi te simți iubită ca și cum ai fi singura femeie din lume. Nu are gust nicicum de dulceață de trandafiri, are gust de iubire puternică și desăvîrșită, nu de îmbujorări și îndrăgosteli.

Actiunile uleiului esential de trandafiri

La nivel spiritual, echilibrează sistemul emoțional, deschide inima către iubirea pură, necondiționată cu sine însăși și cu ceilalți, eliberează de posesivitate și gelozie. Echilibrează în fiecare dintre noi energiile feminine-masculine.

La nivel mental, acționează împotriva anxietății, este un puternic calmant și relaxant, afrodisiac, stimulator.

La nivel fiziologic, are proprietăți puternic antioxidante, anti-inflamatorii, relaxante, afrodisiace. Ajută în afecțiunile respiratorii, probleme specific feminine, migrene, probleme digestive.

Pentru bărbați, această ciocolată este îmbogățită cu pudră de maca peruană care, împreună cu arginina și dopamina din pudra de cacao crudă, activează toate forțele acțiunii și iubirii.


Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos