Condimente sonnentor

Multe povesti, legende si mituri frumoase se leaga de întrebarea când, cum si unde sunt cultivate si culese condimente cu gustul cel mai desavarsit. Azi, noi, cei de la SONNENTOR, avem propriile noastre inavataturi. În orice caz toate condimentele noastre provin din culturi ecologice si dau bucatelor tale un plus de ”gust al vietii”.

    • Sorteaza dupa:

Ingrediente

100% galangal


Descriere

Un condiment des folosit în reţetele Hildegard

Ingrediente

100% chili

Descriere

Cunoscut şi sub denumirea de Piper Cayenne, oferă preparatelor din bucătăria Africană, Latin Americană şi Orientală iuţimea consacrată. Pentru carne, tocăniţe şi supe.
Nivel iuţime: 6

Ingrediente

100% chili


Descriere

Recomandat pentru carne, tocăniţe şi supe. Foarte Iute! Folosiţi cu moderaţie.
Nivel iuţime: 9

Ingrediente

100% cuișoare

Descriere

Este greu de imaginat compoturi, punci, vin fiert, ceaiuri și deserturi de Crăciun fără gustul familiar al cuișoarelor. Totodată cuișoarele oferă o aromă excepțională în bucate din vânat, miel, pește gras, cărnuri afumate, orez, etc…

"Bijuteria muntilor" alunga supararea. Cu o cunoscuta aroma, de nelipsit la pizza, nu-I place maghiranul. Sfat: doar in fierbere isi face simtita aroma

Ingrediente

100% nucşoară


Descriere

Nucşoara a cauzat multe războaie, azi înfrumusează şi emoţionează viaţa. Sfat: răzuiţi pe preparate spre sfărşitul gătitului.
UN CONDIMENT RECOMANDAT CELOR CARE SUFERA DE COLON IRITABIL !!!

Ingrediente

100% ghimbir


Descriere

Vă ajută sa călătoriţi în jurul lumii, din bucătărie. Fiind cel mai multifuncţional condiment şi astăzi este o provocare pentru fanii gătitului. Sfat: cu cât mai mult se fierbe cu atât devine mai iute.

O LINGURITA DE GHIMBIR MACINAT PUS INTR-UN VAS CU APA CALDA, APOI FACEM BAI DE PICIOARE TIMP DE 15 MINUTE, VA AJUTA LA IMBUNATATIREA CIRCULATIEI PRERIFERICE PENTRU CEI CARE SUFERA DE MAINI SI PICIOARE RECI.

Ingrediente

100% foi de dafin


Descriere

Simbol al înţelepciunii, direct de pe capul lui Apollo în farfuria noastră. Îmbunătăţeşte preparatele, recomandat să se înlăture înainte de servire.

DA UN GUST FOARTE BUN CIORBELOR DE LEGUMINOASE! AJUTA LA DIGESTIA LOR!

 

Ingrediente

100% cuișoare


Descriere

Este greu de imaginat compoturi, punci, vin fiert, ceaiuri și deserturi de Crăciun fără gustul familiar al cuișoarelor. Totodată cuișoarele oferă o aromă excepțională în bucate din vânat, miel, pește gras, cărnuri afumate, orez, etc…

Cuisoarele sunt muguri uscati ai ienibaharului. Ele însotesc diverse feluri de mâncaruri, de la biscuiti, compoturi, punch pana la laptele vegetal. Orezul si supele, fierte împreuna cu o ceapa în care s-au pus câteva cuisoare, au un gust deosebit.

Uleiul esential de cuisoare ajuta la alinarea durerilor de dinti. Un foarte bun deparazitar al cavitatii bucale.

Ingrediente

100% cimbru de cultură


Descriere

Aroma puternică şi picantă, inconfundabilă, a cimbrului se simte deja la pregătirea infuziei. Ceaiul linişteşte, calmează, inflamaţiile şi durerile, de gât.

Este înrudit cu maghiranul si da un gust deosebit glutenului, mancarurilor cu nuci macinate, budincilor de seminte, rosiilor si cartofilor.

Ingrediente

100% chili


Descriere

Cunoscut şi sub denumirea de Piper Cayenne, oferă preparatelor din bucătăria Africană, Latin Americană şi Orientală iuţimea consacrată. Pentru carne, tocăniţe şi supe.
Nivel iuţime: 6

Chili provine din pastai de ardei rosu uscate si macinate,are un gust incredibil de picant. Se crede canatura sa picanta este benefica pentru circulatie.

Ingrediente

100% busuioc


Descriere

Planta regelui, cu putere divină, este de nelipsit în bucătăria italiană. Sfat: adăugaţi la sfârşitul preparării, pentru a păstra aroma.

Busuiocul era folosit pentru A PREVENI depresiile decât în bucatarie. Acest condiment aromatic poate fi folosit cel mai bine în mancaruri cu rosii, sosurile pentru spaghetti, salatele de fructe si legume.

Ingrediente

100% boia


Descriere

De nelipsit în bucătăria Ardelenească. La incaşi se folosea ca şi mijloc de plată. Oferă poftă de viaţă pentru cei ce apreciază gusturile fine.
Nivel iuţime: 1

De nelipsit in bucataria ardeleneasca. La incasi se  folosea ca si mijloc de plata. Ofera pofta de viata pentru cei ce apreciaza gusturile fine.

Ingrediente

100% boabe de ienupăr


Descriere

Recomandat la condimentarea cărnurilor grele, vânat, porc şi mânzat. Punctele albe semnalează ieşirea zahărului şi nu un prejudiciu al calităţii...

Sunt folosite în special în productia de spirtoase, condimentarea vânatului si a verzei murate.

Ingrediente

100% scorţişoară


Descriere

Trezeşte amintirile din copilăria pofticioasă. Se foloseşte la gătit, oferind o trăire fascinantă al gustului. Se fierbe cu preparatele şi se înlătură înainte de servire.

Sunt indispensabile la compoturi, la vin (cald), punch si alte bauturi facute acasa.

Ingrediente

100% rozmarin


Descriere

Recomandat pentru miel, mânzat şi peşte, sau preparaţi un ceai...

Foarte aromat, recomandat de adaugat la gatit in budinci de seminte, chiftele din naut si soia, chiftele si snitele la cuptor din gluten. Cunoscut ca un remediu pentru hipertensiune si oboseala.

ngrediente

100% scorţişoară


Descriere

Trezeşte amintirile din copilăria pofticioasă. Se foloseşte la gătit, oferind o trăire fascinantă al gustului. Se fierbe cu preparatele şi se înlătură înainte de servire.

Este folosita la biscuiti sau la diferite gustari, dupa masa, cum ar fi budinca de orez, lapte vegetal din orz, orez, ...

Trezeste amintirile din copilaria pofticioasa. Se foloseste la gatit, oferind o traire fascinanta a gustului.

Sunt indispensabile la compoturi, la vin (cald), punch si alte bauturi facute acasa.

Ingrediente

100% usturoi


Descriere

De nelipsit la preparatele din carne de porc şi miel, precum şi în alte măncăruri de carne sau vegetariane.
  Produsul a fost adaugat in cos