Produsul a fost adaugat in cos

ECO SCORTISOARA CEYLON MACINATA 100 GR

ECO SCORTISOARA CEYLON MACINATA 100 GR

18.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: In stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

    0264.406.405

    LUNI-VINERI
    08:00 - 20:00

    SAMBATA
    09:00 - 14:00

Descriere

Scorțișoara este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute, fiind menționată în Biblie și folosită în Egiptul antic. În China, utilizarea acesteia este menționată în una dintre cele mai vechi cărți de medicină botanică chineză, datată în jurul anului 2.700 î.Hr. Scorțișoara a devenit una dintre primele mărfuri tranzacționate între Orientul Apropiat și Europa.

Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos dar si pentru proprietatile sale nutritive. Aceasta este o sursa importanta de mangan, fier, calciu, fibre si de cinamaldehida, acetat si alcool de cinamil, substante care au rol de antioxidanti in corpul uman.

Ingrediente :

100% pulbere de Scortisoara Ceylon (Cinnamonum zeylanicum)*

* ingredient provenit din Agricultura ecologica

Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Recomandari de utilizare: dupa preferinta
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origine: India


Cum sa identifici scortisoara de Ceylon?

Scorțișoara (Cinnamomum zeylanicum) sau “ceylon” este coaja uscată a unui copac veșnic verde ce provine din insula Sri Lanka. Varianta chineză (Cinnamomum aromaticum) numită și “cassia” este mai ieftină și ca atare, mai des întâlnită decât varianta ei autentică din Sri Lanka. Specia ceylon este mai dulce, mai subtilă și mai rafinată decât specia cassia (care provine de fapt din scoarța unui conifer asiatic).

Cum vă puteți lămuri ce fel de scortisoara ati cumparat sau ati vrea sa cumparati?

Pentru că sunt etichetate la fel, diferențierea o putem face numai în funcție de țara de proveniență si ulterior prin gust. Principalele țări care cultivă scorțișoara ceylon (autentică) sunt India, Sri Lanka, Madagascar și Brazilia. Scorțișoara chinezească (cassia) este cultivată în principal în China, Vietnam și Indonezia.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos