Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL CUISOARE CRUDE DE MADAGSACAR 105 GR

NATURAL CUISOARE CRUDE DE MADAGSACAR 105 GR

68.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Dulci sau sărate, cuișoarele îmbunătățesc personalitatea bucatelor! Acești mici muguri aromatici au un gust puternic, perfect pentru a aromatiza turata dulce sau diferitele feluri de mâncare. Oaspeții tăi vor gusta fericiti preparatele surprinzatoare aromatizate cu aceste minunate cuisoare de Madagscar crude.

Puternice pentru nas dar și în gură, fiti siguri ca cuișoarele vor surprinde oaspeții. Dacă acest clasic este folosit de obicei în domeniul medical, trebuie să știți că îl puteți folosi perfect si la gătit.

Cuisoare de Madagascar

Condimentul crește în provincia Tamatave, în nord-estul Madagascarului, mai precis în Analanjirofo, ceea ce înseamnă literalmente „regiunea cuișoarelor” în Malgașa. Majoritatea cuișoarelor din lume provin din aceste dealuri verzi. Mirosul de arbore de cuisoare se îmbină cu cele de vanilie, banane și litchi. Spre deosebire de majoritatea condimentelor, cuișoarele sunt culese înainte ca mugurii de flori să ajungă la maturitate. Apoi, sunt uscate la soare. De fapt, această sesiune naturală de bronzare le oferă acea culoare maro.

Cuisoarele au o aromă și un gust unic. Ele ies în evidență prin gustul lor puternic, ușor acru și aromat.

Un condiment pentru mâncăruri îndrăznețe

Nu puteți confunda acest condiment cu alțele atunci când priviți în dulapul cu condimente. În general, este recomandat să-l folosiți pentru a condimenta mâncăruri timide, cum ar fi varza sau compotul. Cuisoarele se potrivesc cu toate felurile de mâncare, fie ele dulci sau sărate. Este perfect pentru mai multe tipuri de deserturi, de la Viennoiseries până la înghețate. Dacă vă plac mâncărurile picante, cuișoarele sunt ceea ce aveți nevoie, în special pentru rețetele pe bază de carne. }n mod traditional, cuișoarele măcinate sunt utilizate pentru a aromatiza turta dulce sau carnea. De asemenea, sunt folosite în multe amestecuri de condimente: ras el hanout, curry, garam massala, etc.  Dacă intenționați să preparați turtă dulce, nu uitați să includeți cuișoare în rețeta dvs. Și pentru bunăstare, puteți utiliza, de asemenea, cuisoare pentru a ușura durerile de dinți.


Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos