Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL PIPER ROSU BOABE 20 GR

NATURAL PIPER ROSU BOABE 20 GR

15.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Boabele de piper rosu sunt originare din America de Sud, mai precis Brazilia si Peru. Acestea sunt acum cultivate in multe parti ale lumii, inclusiv in Statele Unite. Boabele de piper rosu cresc salbatic in statele din California, Texas si Florida si au fost recent interzise in Florida, datorita naturii lor invazive. Exportul de piper rosu boabe din Brazilia si Peru a avut loc numai de la sfarsitul anilor 1800 sau inceputul anilor 1900, dar se poate gasi acum in intreaga lume.

Boabele de piper rosu sunt condimente, care pot fi folosite intr-o varietate de feluri de mancare, deoarece aroma lor puternica, fructata, combinata cu notele de piper sunt foarte versatile. Piper rosu boabe, ca si condiment, functioneaza bine cu mancaruri de fructe de mare si unele deserturi.
Aroma iute, dulce, de piper rosu este ideala pentru accentuarea sosurilor usoare si a pestilor, adaugand o nuanta de culoare. Acest condiment, piper rosu boabe, este foarte popular in feluri de mancaruri frantuzesti, cum ar fi côte de boeuf cu sos de piper rosu. Pink Peppercorns care are o aroma delicioasa, dulce, cu indicii de citrice.

Piper rosu boabe este folosit in muraturi, salate, mancaruri principale, sosuri, supe, bauturi si chiar deserturi. Cea mai veche reteta indiana este ciocolata cu chili.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos