Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL USTUROI GRANULAT 100 GR

NATURAL USTUROI GRANULAT 100 GR

9.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Usturoiul este printre cele mai vechi recolte horticole cunoscute, datand din anul 3000 i.en. Usturoiul este considerat a fi indigen in Asia Centrala, deoarece aceasta este singura locatie in care a crescut si a inflorit salbatic. Utilizarea usturoiului ca hrana, condiment si ca agent medicamentos in China, dateaza din anul 2000 i.H., cand era parte din dieta zilnica si adesea mancata cu carne cruda. Usturoiul a fost folosit ca si medicament in India, deoarece primele texte medicale scrise despre usturoi, sunt mentionate pe larg in Auryvedic, Tibbi si Unani.

Usturoi granule este un condiment cel mai solicitat in majoritatea retetelor si poate fi inlocuit cu usturoiul proaspat, in retete in care este solicitata aroma de usturoi, dar nu neaparat si textura. Usturoiul granulat este deosebit de bun, chiar si cu ceva ciudat. Acest tip de usturoi granule functioneaza bine in combinatie cu cele mai multe condimente, mirodenii si ierburi.

In gatit, usturoiul este folosit ca un condiment picant pentru salate, primul si al doilea curs, marinate si muraturi. Mirosul si gustul de usturoi granule, merg bine cu mielul. Pentru stingerea carnii de pasare, se recomanda utilizarea usturoiului granulat in combinatie cu sos acru de mere. In cantitati mari, usturoiul este inclus in reteta multor mancaruri nationale din bucatariile asiatice si sud-europene.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos