Produsul a fost adaugat in cos

ECO INGHETATA DE CACAO PUDRA FARA GLUTEN 86 GR

ECO INGHETATA DE CACAO PUDRA FARA GLUTEN 86 GR

15.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: In stoc
    Greutate/Ambalaj: 86 gr
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI

    SAMBATA
    SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Este gata în doar 3 minute, puteți folosi atât lapte integral cât și bauturi vegetal sau cremă de soia.

 

Ingrediente:

zahăr pudră *, sirop de glucoză *, inulină *, cacao *, 6,7% ciocolata neagră * rasă (cacao: minimum 55%,  unt de cacao *, zahăr din trestie *, emulgator: lecitină de  soia*), agent de îngroșare (pectină, gumă guar *, gumă xantan, gumă din semințe de carruba *)

* din culturi certificate ecologic

Valori nutriționale medii 100g:

Energie: 1639 kJ/389Kcal

Grăsimi: 4,2 g

din care acizi grași saturați: 2,7 g

Carbohidrați: 79,5 g

din care zaharuri: 73,3 g

Fibre alimentare: 12.4 g

Proteine: 2,0 g

Sare: 0,07 g

 

Mod de preparare: 250 ml de lapte integral rece (cel puțin 3,5% grăsime.)

Pentru înghețată vegan: 150ml lapte de soia rece și 100 ml de cremă de soia rece.

Folosiți doar lichid foarte rece (circa 3 ° C până la 6 ° C).

 

  1. Se toarnă cantitatea necesară de lichid într-un bol înalt;

  2. Se amestecă lichidul rece cu mixerul timp de 1/2 minute, de la o viteză mică la una medie până devine spumă. Lichidul trebuie să fie rece, altfel nu-și v-a mări volumul. Dacă folosiți lapte de soia volumul va fi mai mic;

  3. Se toarnă încet praful de înghețată peste spumă și se reîncepe amestecarea, la o viteză mică spre medie, timp de 1 minut, continuând apoi la o viteza mare timp de 1 minut, până se obține o spumă cremoasă;

  4. Dacă doriți în funcție de preferință puteși adăuga orice alt ingredient, amestecând ușor;

  5. Turnați compoziția într-un recipient și lăsați la congelat timp de 6-8 ore, la minim -18 °C.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos