
ECO INGHETATA DE CACAO PUDRA FARA GLUTEN 86 GR
ECO INGHETATA DE CACAO PUDRA FARA GLUTEN 86 GR
-
Disponibilitate: In stocGreutate/Ambalaj: 86 gr
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contacteaza-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
SAMBATA
SAMBATA09:00 - 14:00
Descriere
Este gata în doar 3 minute, puteți folosi atât lapte integral cât și bauturi vegetal sau cremă de soia.
Ingrediente:
zahăr pudră *, sirop de glucoză *, inulină *, cacao *, 6,7% ciocolata neagră * rasă (cacao: minimum 55%, unt de cacao *, zahăr din trestie *, emulgator: lecitină de soia*), agent de îngroșare (pectină, gumă guar *, gumă xantan, gumă din semințe de carruba *)
* din culturi certificate ecologic
Valori nutriționale medii 100g:
Energie: 1639 kJ/389Kcal
Grăsimi: 4,2 g
din care acizi grași saturați: 2,7 g
Carbohidrați: 79,5 g
din care zaharuri: 73,3 g
Fibre alimentare: 12.4 g
Proteine: 2,0 g
Sare: 0,07 g
Mod de preparare: 250 ml de lapte integral rece (cel puțin 3,5% grăsime.)
Pentru înghețată vegan: 150ml lapte de soia rece și 100 ml de cremă de soia rece.
Folosiți doar lichid foarte rece (circa 3 ° C până la 6 ° C).
-
Se toarnă cantitatea necesară de lichid într-un bol înalt;
-
Se amestecă lichidul rece cu mixerul timp de 1/2 minute, de la o viteză mică la una medie până devine spumă. Lichidul trebuie să fie rece, altfel nu-și v-a mări volumul. Dacă folosiți lapte de soia volumul va fi mai mic;
-
Se toarnă încet praful de înghețată peste spumă și se reîncepe amestecarea, la o viteză mică spre medie, timp de 1 minut, continuând apoi la o viteza mare timp de 1 minut, până se obține o spumă cremoasă;
-
Dacă doriți în funcție de preferință puteși adăuga orice alt ingredient, amestecând ușor;
-
Turnați compoziția într-un recipient și lăsați la congelat timp de 6-8 ore, la minim -18 °C.