Produsul a fost adaugat in cos

ECO INGHETATA DE VANILIE PUDRA FARA GLUTEN 77 GR

ECO INGHETATA DE VANILIE PUDRA FARA GLUTEN 77 GR

15.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: Fără stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Ingrediente:

zahăr pudră*, sirop de glucoză*, inulină*, agent de îngroşare: pectină, vanilie macinata* 0,7% agent de îngroşare: făină din boabe de guar*, xantan, făină din sâmburi de roşcove*). *provine din agricultura ecologic

Cu o rețetă îmbunătățită de inghetată de vanilie Biovegan, obtineti cea mai bună înghețată de vanilie cu băuturi si crema de soia sau lapte. Cu vanilie de bourbon nobila - fără arome, extracte sau grăsimi adăugate. Pur și simplu utilizați mixerul pentru a amesteca lichidul cu conținutul plicului, timp de numai 3 minute chiar și fără o mașină de înghețată. Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata!

 Preparare fără maşină de îngheţată: Pentru a obţine o îngheţată vegetariană amestecaţi 150 ml băutură rece din soia şi 100 ml cremă de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel puţin 3,5% conţinut de grăsime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura între 3°C şi 6°C).

 

Sfat: Păstraţi băutura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator înainte de utilizare.


Preparare:
1. Se măsoară lichidul rece şi se toarnă într-un pahar înalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mână pe treapta mică timp de ½ minut, astfel încât volumul acestui să crească de patru ori (varianta din soia, volum mai scăzut). Dacă lichidul nu ajunge la volumul acesta, înseamnă că nu a fost suficient de rece.
3. Se opreşte blenderul, se adaugă conţinutul plicului în spumă şi se omogenizează scurt folosind din nou treapta mică a blenderului. După 1 minut utilizaţi treapta medie, iar după încă 1 minut continuaţi să bateţi compoziţia pe treapta cea mai înaltă a blenderului până obţineţi o spumă fină, cremoasă.
4. Pentru creaţii proprii puteţi adăuga după gust ingrediente în spumă şi să le amestecaţi uşor cu o lingură.
5. Puneţi spumă de îngheţată într-un recipient, închideţi-l şi păstraţi-l la congelator la cel puţin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lăsaţi îngheţata să se dezgheţe puţin înainte de a o consuma.


Valori nutritive:

kj: 1584
kcal: 374
grasimi: 0,1g
acizi grasi saturati: 0g
glucide: 87,3g
zaharuri: 81,1g
fibre: 11,6g
proteine: 0,2g

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos