Produsul a fost adaugat in cos

CARTE - VACCINURILE PREVENTIE SAU BOALA?

CARTE - VACCINURILE PREVENTIE SAU BOALA?

38.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Vă aflaţi în faţa unei cărţi care aduce în literatura medicală românească cea mai mare provocare din ultima jumătate de secol.
Vaccinurile sunt bune sau rele?
• Au făcut mai mult bine sau mai mult rău?
• Au rezolvat într-adevăr marile epidemii sau este un mit lipsit de orice rigoare ştiinţifică?
• Fabricile care le produc şi guvernele care le promovează sunt sincer îngrijorate de bolile popoarelor infectate cu miliardele de doze sau există un interes economic în promovarea lor?

Cartea autoarei Dr. Christa Todca-Gross încearcă să răspundă la aceste întrebări pentru toţi părinţi, medici şi studenţi - cei care o citiţi.

Literatura medicală şi jurnalistica au dovedit în ultimii ani că industria de medicamente este una dintre cele mai profitabile afaceri în lume. Orice conştiinţă profesională trebuie să se întrebe dacă un tratament este sau nu prescris abuziv, numai pentru a se obţine un profit, şi dacă nu cumva reacţiile adverse depăşesc beneficiile.

Idei contestatare asupra teoriei vaccinaliste au fost încă de la începutul folosirii vaccinurilor. Pe măsură ce au trecut anii, cercetătorii au acumulat date statistice şi istorice importante, care îi ajută acum să judece şi să precizeze mai bine fenomenul. Date importante despre inutilitatea vaccinurilor, reacţiile adverse şi patologia pediatrică nou creată (boli noi induse) de vaccinuri veţi găsi între copertele acestei cărţi (ADHD, autism, leucemii, forme rare de cancer etc).

Dr. Christa Todea-Gross este un model de medic care îşi iubeşte profesia şi bolnavii. Desigur că îşi asumă la rândul său riscul de a fi contestată de cei care nu respectă axioma profesiei noastre: primum nonm nocere.
•Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos