Produsul a fost adaugat in cos

CARTE - INTREBARILE SUNT DE FAPT RASPUNSURI ALLAN PEASE

CARTE - INTREBARILE SUNT DE FAPT RASPUNSURI ALLAN PEASE

14.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Descriere
De câte ori nu am auzit spunându-se despre un agent de vânzari ca are succes pentru ca este „dotat de la natura“? Dar nimeni nu spune despre un doctor sau un inginer ca s-a nascut înzestrat de la natura. Pentru ca stim cu totii ca aceste meserii se deprind în urma unui studiu sistematic. Tot astfel, acti-vitatea de agent de vânzari este o stiinta ce se poate învata ca oricare alta.

Allan Pease, cel mai cunoscut expert din lume în limbajul trupului, ne prezinta tehnicile uluitoare prin care puteti avea succes ca agent de vânzari. Una dintre cele mai mari provocari ale acestei meserii o reprezinta depasirea refuzului unui potential client. Daca întelegem semnalele nonverbale, învatam sa citim limbajul trupului interlocutorului, dar si sa-l folosim în mod cores-punzator pe al nostru, ne dam seama ca un „nu“ înseamna de fapt un pas înainte spre reusita.

Metodele sale dovedite se pot aplica cu cele mai mari sanse de reusita în construirea unei retele de vânzari. Însa abilitatile de comunicare dobândite din aceasta carte vor eficientiza modul în care abordati orice negociere. De aceea ele pot fi folosite cu succes de persoane din mediul financiar sau de afaceri, de avocati, profesori sau asistenti sociali.

Distrati-va învatând cu Allan Pease si veti sti ca prin minune cum sa va valorificati la maximum imaginea personala.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos