Produsul a fost adaugat in cos

ECO AGAR AGAR FARA GLUTEN 30 GR

ECO AGAR AGAR FARA GLUTEN 30 GR

29.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: În stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

• Gelifiant vegetal, fara gluten;

• Alternativa ideala a gelatinei de origine animala.

• Agar-agar este cel mai utilizat gelifiant natural, in bucataria vegana.

• Este un produs vegan.

• Nu contine gluten.

 
Proprietati

• Produs vegan.

• Fara gluten.

• Produs 100% natural.

 
Continut

• Un pliculet contine 30g de Agar-Agar, produs certificat ecologic.

• Ingrediente: Agar-agar din agricultura ecologica.

• Tara de origine: Germania

• Valori nutritionale / 100g: Kj720 / kcal 172, grasimi: <0,05g din care (acizi grasi saturati: <0,01g), glucide: <0,5g din care ( zaharuri: <0,5g), fibre: 86g, proteine: <0,5g, sare: 1,3g.

• Se pastreaza in loc racoros si uscat.

 
Utilizare

• Recomandat pentru jeleuri, piureuri din fructe si aspicuri vegetale.

• 1 lingurita (3,5g) corespunde cu aproximativ 6 foi de gelatina si gelatineaza 100 ml de lichid.

• Pentru preparate calde: 3,5g de agar-agar se amesteca in 100 ml de lichid pana la o consistenta omogena. Se fierbe la foc mic timp de 2 minute. Se lasa la frigider timp de 3 ore pentru gelificare.

• Pentru preparate reci: 3,5g de agar-agar se amesteca in 100 ml de lichid rece pana la o consistenta omogena. Se fierbe la foc mic timp de 1 minute. Se lasa la racit.

• Se adauga treptat fructele sau legumele in recipientul cu gelatina

• Agar-agar se gelifiaza la temperaturi sub 35 ° .

• Atentie!!! Nu se adauga gelatina peste fructe.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos