Produsul a fost adaugat in cos

ECO GELIFIANT GEMURI FARA FIERBERE 18 GR

ECO GELIFIANT GEMURI FARA FIERBERE 18 GR

9.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: Fără stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Ingrediente:

Amidon de cartof*, faina din pastai de roscove*, amidon de porumb*,lamaie* , agent de gelificare (pectină, gumă de guar *).

*provin din agricultura ecologica

Datorită acestui produs unic şi nou, „Gelifiant gemuri fara fierbere”, vor reuşi acum chiar şi gemurile proaspete cu conţinut redus de zahăr şi cele care nu conţin deloc zahăr. Gemurile vor avea aceeaşi calitate ca şi fructele crude, complet fără fierbere! Într-o clipă veţi produce singuri dulceţuri proaspete, fine şi neprelucrate – vor fi păstrate astfel toate vitaminele şi substanţele active ale fructelor!


Dozare: 1 plic (18 g) şi 4 linguri de suc de lămâie pentru gelatină, 500 g fructe pentru dulceaţă sau 400 ml suc de fructe pentru sosuri din fructe.


Modul de preparare al gemului: 1. Se spală fructe de calitate superioară, se lasă la scurs, se taie în bucăţi mici, se scot sâmburii, dacă este necesar, şi se cântăresc 500 g. 2. Fructele se pun într-un recipient înalt împreună cu îndulcitorul uscat, de exemplu 175 g zahăr brut din trestie, şi se amestecă foarte bine. 3. Amestecul din fructe se toacă cu blenderul până nu mai rămân deloc bucăţele. 4. Conţinutul plicului se varsă în mijlocul fructelor tocate şi se mai amestecă cu blenderul  în continuare timp de 4 minute. În cazul în care compoziţia nu s-a întărit suficient, se mai adaugă un plic şi se mai amestecă încă o dată timp de 4 minute. Consistenţa compoziţiei depinde de fructe. Gemul astfel obţinut se pune în borcane curate, care se închid bine şi se păstrează la frigider.


Modul de preparare al sosurilor din fructe: Conţinutul plicului, 400 ml suc, 4 linguriţe de suc de lămâie, 60 – 80 îndulcitor uscat după gust (de exemplu zahăr din trestie). Într-un recipient înalt se amestecă ingredientele, se adaugă conţinutul plicului şi se toacă cu blenderul timp de 3 minute.


Valabilitate: Produsul „Dulceaţă fără fierbere” nu conţine conservanţi şi astfel nu influenţează valabilitatea gemurilor. Gemul crud şi gata preparat se ţine câteva zile, dacă îl păstraţi la frigider.


Sfaturi: Dacă folosiţi îndulcitori lichizi trebuie să mai adăugaţi produs „Dulceaţă fără fierbere” (sau să folosiţi mai puţine fructe), până obţineţi consistenţă dorită. Nu preparaţi mai mult de 500 g de fructe cu acest produs o dată. Nu folosiţi şi sucul în cazul fructelor congelate. Fructele au o aromă mai puternică, dacă sunt la temperatura camerei. Gemurile gata preparate şi puse în borcane se pot şi congela.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos