Produsul a fost adaugat in cos

ECO BISCUITI DIN GRAU SPELTA FARA ZAHAR CU MORCOVI 150 GR

ECO BISCUITI DIN GRAU SPELTA FARA ZAHAR CU MORCOVI 150 GR

13.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 18:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Biscuiti ecologici din faina spelta, fructe si morcovi, fara zahar adaugat. Gustul dulce e dat numai de stafide si caise.

Calitatea bio Demeter

Produs vegan.

Tara de provenienta: Germania

Ingrediente:

faina integrala de spelta** 26%, faina de spelta** 26%,  ulei de palmier nehidrogenat*, stafide**, morcovi** 8%,  mei**, caise**, sare de mare, agent de crestere,  scortisoara*, cardamon*, vanilie Bourbon*, ulei de portocale* si lamaie*, ghimbir*
**provin din agricultua biodinamica
*provin din agricultura ecologica

Când eticheta spune Demeter, Demeter este ceea ce primeşti!

Misiunea Demeter este de a îmbunătăţi starea de sănătate a planetei şi a oamenilor prin oferirea de produse certificate ale căror ingrediente sunt cultivate şi prelucrate în conformitate cu cele mai înalte standarde agricole şi de mediu. De la cultivarea seminţelor şi până la produsul finit care ajunge pe piaţă, numai acele companii care îndeplinesc în mod constant aceste standarde au permisiunea de a afişa marca de certificare Demeter pe ambalaj. Istoria mişcării biodinamice a început în anul 1924, când un grup de agricultori europeni a abordat viziunea doctorului Rudolf Steiner (om de ştiinţă, filosof şi fondator al Şcolii Waldorf) după ce au observat o scădere rapidă a fertilităţii seminţelor, culturilor şi sănătăţii animalelor. Steiner a susţinut o serie de prelegeri, prezentând agricultura ca pe un organism viu: autonom şi independent, pe deplin responsabil de crearea şi menţinerea sănătăţii şi vitalităţii individuale, liber de orice adaosuri externe şi artificiale. Teoriile vehiculate în aceste prelegeri au fost în deplin contrast cu „Revoluţia Verde”, concurenţă care susţinea utilizarea pesticidelor şi îngrăşămintelor sintetice. Având ca bază prelegerile lui Steiner, Demeter a fost fondată în Europa în anul 1928 pentru a sprijini şi a promova metodele agricole ale lui Steiner, denumite metode „biodinamice”.

De-a lungul anilor, agricultura biodinamică certificată Demeter şi-a menţinut punctul de vedere cu privire la pământ ca organism viu. În plus faţă de cerinţele unei certificări organice, standardele Biodinamice includ un ansamblu de biodiversitate de 10% din totalul terenului, standarde riguroase de prelucrare care scot în evidenţă manipularea minimală a produselor şi, probabil cel mai important,  certificare agricolă totală (spre deosebire de o anumită suprafaţă sau cultură). Acesta este cel mai puternic model de agricultură durabilă, oferind una dintre cele mai reduse amprente de carbon a oricărei metode agricole.
Astăzi, Demeter este singura asociaţie ecologică constând dintr-o reţea de organizaţii de certificare individuală în 45 de ţări din întreaga lume!

 

Produsele bio care au la bază ingrediente 100% ecologice au pe eticheta lor sigla Demeter.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos