Faina de fructe oleaginoase

  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Faina de cocos este obtinut din pulpa proaspata de cocos, provenita din culturi organice- fara a utiliza la cultivare si la prelucrare produse chimice.

Pulpa de cocos, dupa uscare si degrasare este macinata fin, primind o textura similara fainei de grau.

Are un continut de carbohidrati redus, ideal pentru copt, pentru gatit, se poate amesteca cu alte fainuri.

Datorita continutui scazut de calorii si continutului ridicat de fibre, este ideala pentru persoanele care urmaresc o dieta cu nivel redus de carbohidrati.

Ingrediente:

faina de nuca cocos bio.

100% agricultura ecologica.

Se foloseste la pireuri, la micul dejun bio, in musli sau amestecat in iaurt ecologic, pentru copt ( se poate inlocui 20% din faina de cereal cu faina de nuca de cocos. Cantitatea recomandata pentru o portie: 30g.


Valori nutritive:
kj: 1390
kcal: 333
grasimi: 6,7g
acizi grasi saturati: 6,3g
glucide: 35g
zaharuri: 17g
fibre: 32,0g
proteine: 17g
sare: <0,10g
fier: 7mg 50% DZR
magneziu: 240mg 64% DZR
potasiu: 2000mg 100% DZR
* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme:

lupine, fructe cu coaja

Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude.

Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului acestor fructe nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. itamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.

Beneficii:

  • Reduc riscul de infarct
  • Ne feresc de infectii
  • Favorizeaza digestia
  • infrumuseteaza pielea si parul
  • Tonice pentru creier

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Faina de migdale Balcho, inlocuitor ideal pentru faina alba in multe dulciuri de casa, mai putin in cele ce includ drojdie. Nu contine gluten iar grasimile din migdale se combina foarte bine cu ouale, untul si laptele.

Migdalele sunt gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit, ele protejeaza inima, creierul, stimuleaza imunitatea si contin vitamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, calciu, proteine si fibre.

 

Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude.

Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului acestor fructe nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. itamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.

Beneficii:

  • Reduc riscul de infarct
  • Ne feresc de infectii
  • Favorizeaza digestia
  • infrumuseteaza pielea si parul
  • Tonice pentru creier

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos