Faina de fructe oleaginoase

  • Produsele 1-8 (din 8)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Faina de cocos este obtinut din pulpa proaspata de cocos, provenita din culturi organice- fara a utiliza la cultivare si la prelucrare produse chimice.

Pulpa de cocos, dupa uscare si degrasare este macinata fin, primind o textura similara fainei de grau.

Are un continut de carbohidrati redus, ideal pentru copt, pentru gatit, se poate amesteca cu alte fainuri.

Datorita continutui scazut de calorii si continutului ridicat de fibre, este ideala pentru persoanele care urmaresc o dieta cu nivel redus de carbohidrati.

Ingrediente:

faina de nuca cocos bio.

100% agricultura ecologica.

Se foloseste la pireuri, la micul dejun bio, in musli sau amestecat in iaurt ecologic, pentru copt ( se poate inlocui 20% din faina de cereal cu faina de nuca de cocos. Cantitatea recomandata pentru o portie: 30g.


Valori nutritive:
kj: 1390
kcal: 333
grasimi: 6,7g
acizi grasi saturati: 6,3g
glucide: 35g
zaharuri: 17g
fibre: 32,0g
proteine: 17g
sare: <0,10g
fier: 7mg 50% DZR
magneziu: 240mg 64% DZR
potasiu: 2000mg 100% DZR
* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme:

lupine, fructe cu coaja

Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude.

Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului acestor fructe nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. itamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.

Beneficii:

  • Reduc riscul de infarct
  • Ne feresc de infectii
  • Favorizeaza digestia
  • infrumuseteaza pielea si parul
  • Tonice pentru creier

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Faina de migdale Balcho, inlocuitor ideal pentru faina alba in multe dulciuri de casa, mai putin in cele ce includ drojdie. Nu contine gluten iar grasimile din migdale se combina foarte bine cu ouale, untul si laptele.

Migdalele sunt gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit, ele protejeaza inima, creierul, stimuleaza imunitatea si contin vitamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, calciu, proteine si fibre.

 

Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude.

Delicioase si hranitoare, migdalele reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului acestor fructe nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. itamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor.

Beneficii:

  • Reduc riscul de infarct
  • Ne feresc de infectii
  • Favorizeaza digestia
  • infrumuseteaza pielea si parul
  • Tonice pentru creier

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Ingrediente:

Faina de migdale bio.


100% agricultura ecologica/bio/organica

Se foloseste in paine, in diferite produse de patisserie si prajituri bio. Cantitate recomandata pentru o portie: 25g.


Valori nutritive:
kj: 1568
kcal: 374
grasimi: 11,0g
acizi grasi saturati: 1,0g
glucide: 9,3g
zaharuri: 9,3g
fibre: 16g
proteine: 51g
sare: <0,02g
calciu: 575mg 72% DZR
magneziu: 560mg 149% DZR
potasiu: 1300mg 65% DZR
zinc: 6,2mg 62% DZR
* - doza zilnica recomandata

Alergeni urme:

arahide, susan

 

Ingrediente:faina de migdale*, *din agricultura ecologica

Tara de origine: Italia

Valori nutritionale/100g: Energie: 1644kj/ 393 Kcal, Grasimi: 10g din care saturate 1,1g, Carbohidrati: 8,5g, din care zaharuri 8g, Fibre: 16g, Proteine: 50g, Sare:0mg

 

Utilizari: faina de migdale este perfecta ca:

- agent de ingrosare pentru supe si sosuri, iaurt, inghetata,   milkshake-uri sau fructe,
- pesmet sau topping pentru mancaruri si deserturi,
- suplimentare la muesli
- ingredient pentru prajituri de copt, cookie-uri sau paine

Faina de cocos este obtinut din pulpa proaspata de cocos, provenita din culturi organice- fara a utiliza la cultivare si la prelucrare produse chimice.

Pulpa de cocos, dupa uscare si degrasare este macinata fin, primind o textura similara fainei de grau.

Are un continut de carbohidrati redus, ideal pentru copt, pentru gatit, se poate amesteca cu alte fainuri.

Datorita continutui scazut de calorii si continutului ridicat de fibre, este ideala pentru persoanele care urmaresc o dieta cu nivel redus de carbohidrati.

Ingrediente:

faina de cocos*

*din agricultura ecologica

Tara de origine: Sri Lanka

 

Valori nutritionale/100g: Energie: 1657kj/ 396 Kcal, Grasimi: 11g din care saturate 10,4g, Carbohidrati: 57,1g, din care zaharuri 22,1g, Fibre: 8,9g, Proteine: 21,6g, Sare:0,85mg

 

  • Produsele 1-8 (din 8)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos