Produsul a fost adaugat in cos

ECO FAINA DE SORG FARA GLUTEN 500 GR

ECO FAINA DE SORG FARA GLUTEN 500 GR

17.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: Fără stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Faina de sorg bio, garantata fara gluten, cu continut ridicat de fibre si proteine, este perfecta in amestec cu alte fainuri pentru prepararea de paine si produse de patiserie.
Sorgul ( Sorghum vulgare L. ) este o cereala care apartine familiei graminacee. Originara din Etiopia este foarte raspandita in Africa, America Centrala, Asia de Sud si in Europa, fiind a cincea in ordinea importantei, dupa porumb, orez, grau si orz. 
Sorgul este una dintre primele plante care au fost cultivate, fiind deja cunoscuta in epoca greco - romana. 
Ingrediente: 

       faina de sorg*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0. Garantat fara gluten
Utilizare: in amestec cu alte fainuri la prepararea de paine si produse de patiserie (placinte, mufins)
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat ferit de caldura si lumina.
Termen de valabilitate: 12 luni
Tara de origine: Franta
Certificator: FR-BIO-01
Certificare AFDIAG: FR-011-142
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Valoare energetica la 100g 1492kJ sau 352kcal
Grasimi 2.6g din care acizi grasi saturati 0.4g
Carbohidrati 72g din care zaharuri 1.3g
Proteine 8.1g
Sare 0.01g
Fibre 4.3g

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos