
NATURAL FERMENTI LACTICI PENTRU PREPARAREA IAURTULUI
NATURAL FERMENTI LACTICI PENTRU PREPARAREA IAURTULUI
-
Disponibilitate: La comanda
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contacteaza-ne!
0264.406.405
LUNI-VINERI
08:00 - 18:00SAMBATA
09:00 - 14:00
Descriere
Culturi lactice de microorganisme vii pentru prepararea produsului lactat fermentat.
Ingrediente:
Tulpini de bacterii lactice:
1.L.acidophilus - LA-5® (1x106 FCU/g)
2.Bifidobacterium - BB-12® (1x106 FCU/g)
3.Streptococcus thermophilus
FCU= unitati formatoare de colonii
Se poate folosi atat pentru inseminarea laptelui de origine animala (dar fara continut de antibiotic!!!) cat si a laptelui de origine vegetala (soia, etc.). Ca atare poate fi folosita si de catre vegani !!
Cantitatea dintr-un plic este suficienta pentru obtinerea de 1 litru de iaurt.
Mod de preparare (cu aparat de facut iaurt):
Aveti nevoie de 1 litru de lapte animal sau vegetal si 1 plic de cultura BIO RICH®
Rupeti plicul de cultura si varsati continutul in lapte. Amestecati pana la completa dizolvare a culturii, dupa care umpleti recipientele din sticla ale aparatului de facut iaurt. Puneti capacele. Dispuneti paharele in aparat, acoperiti-le cu capacul si bagati in priza stecherul aparatului. Procesul de incubare dureaza 5h; in cazul in care va place iaurtul mai acrisor, puteti prelungi termenul de fermentare cu inca 2-3h. Dupa ce iaurtul s-a coagulat, opriti aparatul, scoateti capacul si puneti borcanele in frigider. Dupa ce s-a racit poate fi consumat. Iaurtul obtinut are valabilitate 7 zile.
Atentie:
Produsul:
•nu contine conservanti;
•nu contine gluten;
•nu este o sursa semnificativa de calorii, carbohidrati, proteine, grasimi totale, grasimi saturate, grasimi trans, fibre si sodiu.
Producator:
Produs in Danemarca de catre CHR Hansen A/S liderul in domeniu.
Ambalat de Grand Pack.
Mod de pastrare:
Pastrati plicurile de cultura intr-un loc racoros si uscat.