Fixativ par

  • Produsele 1-2 (din 2)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Spray pentru fixarea parului - fixare flexibila - fara parabeni, imbogatit cu 8 ingrediente certificate organic. Fixare pentru parul coafat!
Spray cu uscare rapida, pentru o mentinere flexibila a coafurii. Confera un surplus de stralucire, nu lipeste si lasa parul usor de pieptanat. Imbogatit cu 8 ingrediente certificate organic: extract de frunze Roiboos, planta de ceai Camellia Sinensis, extract de frunza din Cassia Angustifolia, extract de Musetel, extract de Hamei, frunza de Melissa, extract de radacina de Ginseng, extract de frunza de Rozmarin. Contine Phytokeratina si Provitamina B5, ce intaresc structura firului de par.
Mod de utilizare: Pulverizati pe parul uscat la o distanta minima de 25-30 cm. De asemenea util pentru fixarea locala.

Descriere: Crema pentru intinderea parului - fara parabeni, imbogatita cu 8 ingrediente certificate organic.
Destinata parului ondulat sau cret, indreapta buclele. Crema ce se activeaza la uscarea parului cu ajutorul foenului, creata special pentru a intinde si a lasa parul usor de coafat, descurca parul mediu si lung, cu actiune pana la urmatoarea samponare. Confera o sustinere a firului de par naturala si flexibila, precum si o stralucire de invidiat Protejeaza si hraneste firul de par.
Imbogatita cu 8 ingrediente certificate organic: extract de frunze Roiboos, planta de ceai Camellia Sinensis, extract de frunza din Cassia Angustifolia, extract de Musetel, extract de Hamei, frunza de Melissa, extract de radacina de Ginseng, extract de frunza de Rozmarin. Contine Phytokeratina si Provitamina B5, ce intaresc structura firului de par.
Mod de utilizare: Aplicati pe parul uscat cu prosopul si uscati-l drept cu o perie si foehn. Pentru rezultate optime, puteti usca parul si cu placa.

  • Produsele 1-2 (din 2)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos