NATURAL FULGI DE PORUMB FARA ZAHAR 250 GR
NATURAL FULGI DE PORUMB FARA ZAHAR 250 GR
-
Disponibilitate: În stoc
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contactează-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
09:00-17:00SÂMBĂTĂ
09:00 - 14:00
Descriere
Fulgii Solaris sunt produsi in Italia, de o firma de familie cu mare traditie, care a inceput in anul 1922 cu o moara de cereale. In prezent fabrica are utilaje de ultima generatie si a pus la punct o reteta de obtinere a celor mai gustosi fulgi obtinuti din cereale.
Ce contin:
Malai grisat 88%, malt de orz, sare. Fara adaos de zahar.
Actiune:
Alunga senzatia de foame, fibrele din compozitie au efect laxativ pentru organism.
Mod de preparare general:
Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti. De aceea, ei trebuie adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia).
Se pot adauga in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere. Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia lor.
Cascaval cu crusta:
Ingrediente: 200g cascaval, 50g lapte, 1 ou, 50g fulgi de porumb pisati, 50g unt, piper, boia dulce
Mod de preparare:
Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presara sare, piper, boia si in final se trec prin fulgi de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.
Snitel VEGETARIAN crocant:
Ingrediente:
2 linguri faina, 1 ou, 50g fulgi de porumb, ulei, sare
Mod de preparare:
Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina, in al 2-lea - un ou batut, sare si piper, in al 3-lea - fulgi de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se pot prepara din: dovlecel, ciuperci, vinete, soia, precum si alte legume
Produsul contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina dincereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina
Tara de origine: Italia
100% natural. Fara aditivi sau conservanti!