Produsul a fost adaugat in cos

PERIUTA DE DINTI ALBA ADULTI

PERIUTA DE DINTI ALBA ADULTI

23.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Ingrediente:

Bambus cultivat fara ingrasamant sau pesticide.

Nylon biodegradabil.

Utilizare:

Forma periutei atent finisata si conceputa de stomatologi.

Un periaj corect al dinților durează între 3 și 5 minute.

Cea mai utilizată tehnică este tehnica periajului vertical (tehnica Bass) și aceasta poate fi utilizată de către oricine.

Se începe de la gingie spre vârful dinților, cu periuța așezată în unghi de 45 de grade, vertical. Periajul se face cu gura deschisă și se recomandă începerea dintr-o parte a arcadei, cu grupuri de 2-3 dinți, și continuarea spre celălalt capăt. Se trece periuța ușor, fără a apăsa foarte tare, peste gingie spre vârful dinților de 4-5 ori, apoi se mută mișcarea cu un dinte.

Desigur, dinții de sus se periază cu mișcări în jos, dinții de jos se periază cu mișcări în sus.

Măselele, pentru că au fețe late sus,  se periază  și circular.

De asemenea dinții se curăță și pe interior, nu numai pe exterior. Dacă pe zona măselelor putem aplica aceeași mișcare a periuței, cu ea așezată orizontal, la dinți întoarcem periuța vertical pentru a-i curăța pe interior. Mai exact, vârful periuței trebuie să fie spre bolta palatină sau spre partea de sub limbă, ca să îi putem curăța corect. La fel, unghi de 45 de grade, de la gingie în jos sau în sus.

Din cauza faptului ca perii se uzeaza in timp, medicii stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti la fiecare 3 luni.

O igiena orala stricta are efecte benefice asupra starii de sanatate a organismului si a starii de bine in general.

Humble Co. creeaza produse care sunt sanatoase pentru tine, in acelasi timp si protejeaza planeta.

Stiati ca 3.6 bilioane de periute de dinti din plastic sunt create anual si ca eventual acestea ajung si in oceane?

Spre deosebire de periutele de dinti din plastic comune, Humble Brush are un mâner fabricat din bambus 100% biodegradabil, iar perii sunt realizati dintr-un nailon reciclabil, de calitate superioara, care se descompune de 20 de ori mai repede decat orice element din poliester obisnuit.

Bambusul este o resursa naturala care se dezvolta si creste foarte repede, un simbol al înţelepciunii chinezeşti, reprezentând duritatea, rezistenţa, dar şi capacitatea de a ceda şi de a rămâne totuşi pe poziţie. Este o materie primă universală, iar calităţile sale terapeutice sunt recunoscute de medicina tradiţională chinezeasca. Este un dar oferit de natură, ușor regenerabil și foarte îndrăgit datorită flexibilității, proprietăților ecologice și eleganței sale.

Bambusul are proprietăţi antibacteriene naturale, ceea ce inseamnă că nu este nevoie de a utiliza îngrăşăminte sau pesticide în timpul cultivării sale.

"Go Humble, Give Smiles" merge mai departe finantand proiecte pentru copiii care au nevoie.

Humble Smile Foundation oferă proiecte profesionale şi durabile de asistenţă medicală în întreaga lume, finanţate direct de achiziţiile dumneavoastra.

Mulţi copii nu vor deţine niciodată produse de îngrijire orală şi suntem aproape de epuizarea resurselor naturale, dar din pacate umplem oceanele cu produse uzate care nu sunt biodegradabile.

Putem schimba căile noastre de producţie şi de consum? Putem ajuta la furnizarea de produse de îngrijire orală pentru cei care au nevoie de ea cel mai mult? Răspunsul este da!

Ca dentist, Humble co. a fost fondat pentru a crea produse care sunt bune pentru tine şi natură, pentru planeta noastră. Fiecare achiziţie Humble merge spre proiecte de finanţare în beneficiul copiilor care au intr-adevar nevoie.

Alătură-te mişcării. Fii întrerupătorul. GO Humble.

 

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos