Produsul a fost adaugat in cos

ECO ACEROLA - 100G

ECO ACEROLA - 100G

57.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Numita si cireasa portoricana sau visina de Barbados este o mica cireasa salbatica extrem de concentrata in vitamina C dar si in alte vitamine, enzime si bioflavonoide. Indienii din bazinul amazonian o considerau o veritabila comoara. Vitamina C pe care o conţine şi proprietăţile sale tonifiante îi ajută să lupte împotriva oboselii şi le stimulează sistemul imunitar. Proprietăţile sale antiinfecţioase le permit să lupte împotriva bolilor de iarnă şi a diareii iar virtuţile sale nutritive şi remineralizante ajută la lupta eficace împotriva frigului. In medicina populara din Brazilia, aceste fructe au fost utilizate ca hemostatic si intaritor al inimii.

Acerola contine o cantitate impresionanta de vitamina C de calitate avand functie de dezintoxicare a organismului si totodata cu efect antioxidant. Acerola contine de peste 30 de ori mai multa vitamina C decat lamaile si portocalele.
Vitamina C este un antioxidant de exceptie ce elimina radicalii liberi, contribuie activ la incetinirea proceselor degenerative din organism si este de mare ajutor in procesele de detoxifiere.
Acerola contine si bioflavonoide care influenteaza procesul de oxidare a celulelor. Asimilarea vitaminei C in combinatie cu flavonoidele reprezinta un avantaj si se poate realiza intr-un mod natural, de exemplu prin fructe.

Fructul de acerola mai contine si alte substante active cum ar fi: provitamina A, vitaminele B1 si B2, acid pantotenic(vitamina B5), niacin(vitamina B3), In plus contine si o cantitate mare de potasiu, magneziu, fosfor, calciu si fier. Aceste elemente îi conferă o valoare nutritivă ridicată şi nişte factori oxidanţi importanţi, conferindu-i proprietati tonifiante, antiinfecţioase, remineralizante si antioxidante.
Este indicată în cazul în care doriţi să vă încărcaţi bateriile sau doriţi să combateţi o stare de oboseală extremă. Având proprietăţi remineralizante acerola este indicată pentru a reface plinul de nutrienţi. Se recomandă deci, în cazul unor boli care provoacă o scădere rapidă în greutate: diaree, dizenterie, anorexie... Datorită virtuţilor sale antiinfecţioase și antiinflamatorii acerola, permite prevenirea bolilor hepatice iar antioxidanţii împiedică oxidarea şi distrugerea celulelor, veghind la buna funcţionare şi conservare a organismului. Pe lângă acţiunea lor antiîmbătrânire, aceștia permit și tratarea accidentelor vasculare cerebrale şi a bolilor neurodegenerative.
Stimulează apărarea naturala a organismului; întărește rezistența la boli. Se recomandă în surmenaj, convalescențe, în perioada graviditatii, lactației, pentru profilaxia și tratamentul maladiilor provocate de virusuri, dislipidemii, afecțiuni cardiovasculare și oncologice, boli reumatice, infectii respiratorii si din sfera ORL în tratamentul disfuncțiilor sistemelor de reproducere masculine și feminine. Încetineste îmbatrânirea, protejeaza vasele de sânge si inima, asigura un plus de vitamine, crește apărarea organismului față de infecții respiratorii, favorizează absorbția calciului și a fierului în organism. hipercolesterolemie, carențe de calciu, convalescențe, anemii, litiază renală, îmbătrânirea precoce a pielii, eforturi fizice și psiho-emoționale.
Acerola este perfectă pentru stimularea producţiei de colagen şi detoxifierea cutanată, pentru furnizarea de vitamine și minerale pielii. Sunt folosite foarte mult în cosmetic datorită proprietăților antioxidante remarcabile, tonifiante, cicatrizante, restructurante cutanate, remineralizante.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos