Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL ARTEMISININ 100 MG 90 CAPSULE

NATURAL ARTEMISININ 100 MG 90 CAPSULE

191.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Artemisininul este substanta activa din pelinul dulce (Artemisia annua) folosit la origine ca si medicament impotriva malariei dar in prezent fiindu-i recunoscut si un mare potential anti-cancerigen.

Conform cercetarilor legate de acest subiect, artemisininul actioneaza in sinergie cu fierul impotriva celulelor canceroase.

Aceste celule bolnave fiind atrase ca si un magnet de acest mineral impreuna cu artemisininul, care cu acest prilej le neutralizeaza intr-o proportie socotita remarcabila – pana la 98% in 16 ore.

Asadar, este importanta administrarea artemisininului insotit de un supliment de fier de inalta calitate, avand o rata de absorbtie cat mai mare.

In acest caz, gluconatul feros este cea mai fericita alegere, avand o biodisponibilitate maxima si fiind un produs natural lipsit de aditivi sau alte substante de umplutura cu potential daunator.

Recomandam de asemenea suplimentarea cu enzime digestive pancreatice in timpul tratamentului cu artemisinin.

Motivele principale nu sunt numai faptul ca persoanele bolnave de cancer sufera deseori de carenta in enzime digestive, ci si puterea acestor enzime pancreatice in a disolva invelisul protector al tumorilor canceroase.

Acest lucru este o mana de ajutor nesperata sistemului imunitar care poate lichida mai usor aceste tumori maligne.

Artemisia annua (pelinul dulce) contine concentratii importante de artemisinin, in comparatie cu celelalte specii de pelin.

De exemplu, Artemisia annua contine de 3 ori mai mult artemisinin decat Artemisia absinthum (pelinul alb) !

Tratament in cancer

Este o substanţă derivată din pelinul dulce (Artemisia Annua) care prezintă proprietăţi antitumorale confirmate de cercetările din ultima vreme.

Efectele sale pozitive asupra multor tipuri de cancer cum ar fi leucemia, cancerul de săn, cancerul colonului etc, au fost dovedite într-o serie de experimente ştiinţifice convingătoare.

Acţiunea lui este amplificată de adjuncţia acestuia cu FIER.

Corpul uman în general, şi celulele canceroase în mod special, adăpostesc deja fierul cu care artemisininul se combină.

Cu toate acestea, o suplimentare cu fier ar trebui să fie premergătoare începerii tratamentului cu artemisinina.

Artemisininul conţine doi atomi de oxigen uniţi ce se desprind în contact cu fierul, dezlănţuind acţiunea unor radicali liberi care distrug celulele canceroase prin oxidarea acestora.

A se menţiona un lucru foarte important:

 • efectele ucigătoare ale artemisininului asupra celulelor canceroase nu afectează deloc celulele sănătoase
 • spre deosebire de binecunoscuta chimioterapie care loveşte TOATE celulele, indiferent dacă sunt bolnave sau nu.

Aşadar, artemisininul s-ar putea substitui cu succes chimioterapiei, fără consecinţele potenţial devastatoare ale acesteia din urmă asupra sănătăţii pacientului.

Artemisininul in cancerul de san

În ce priveşte cancerul de sân, spre exemplu, s-au observat rezultate impresionante in vitro.

98% din celulele canceroase au fost lichidate în mai puţin de 16 ore – asta atunci când produsul este însoţit de fier !

Luat separat (fără fier), artemisininul a eliminat 28% din celulele canceroase în mai puţin de o zi. Rezulta astfel ca luat cu fier ar fi deosebit de eficace in cancerul de san.

Aceasta se explica prin faptul ca celulele canceroase in cancerul de san contin de 15 ori mai multi receptori de fier decat alte tipuri de celule maligne.

Ceea ce inseamna ca acestea absorb de 15 ori mai mult fier, deci  cantitati mai importante de artemisia annua, rezultand o viteza de oxidare (distrugere) mai mare a tumorilor.

De ce este atât de necesară administrarea pancreatinei împreuna cu artemisia annua când este vorba de cancer ?

Tumorile maligne produc o substanţă numită fibrină cu care se învelesc, protejându-se împotriva acţiunii destructive a leucocitelor (celulele sistemului imunitar) şi al agenţilor anticancerigeni.

Datorită acestui înveliş protector, sistemul imunitar nu le poate recunoaşte nefiind capabil să le distrugă.

Astfel, aceste celule se pot înmulţi necontrolat formând tumori şi metastaze în cele din urmă.

Există însă substanţe naturale care sunt capabile să rupă acest înveliş protector al celulelor canceroase.

Astfel atât substanţele anticancerigene (în acest caz artemisia annua) cât şi sistemul imunitar pot interveni asupra lor distrugându-le.

Substanţele naturale capabile să rupă învelişul protector al tumorilor sunt enzimele pancreatice care se regăsesc în pancreatină.

Enzimele pancreatice joacă deasemenea un rol important în digestia alimentelor şi asimilarea substanţelor nutritive, aceste procese metabolice fiind cruciale pentru un organism sănătos.

Nu în ultimul rând, enzimele pancreatice ele însele, au capacitatea de a distruge celulele maligne şi celulele bolnave în general, ajutând bolnavul să lupte cu boala.

Alte suplimente alimentare care se pot lua impreuna cu artemisinin:

 • Vitamina D3
  • Joaca un rol important nu doar pentru sanatatea oaselor si dintilor, ci si pentru sistemul imunitar.
  • Carenta in vitamina D3 este foarte raspandita in randul populatiilor, in special din zonele globului caracterizate prin prezenta anotimpului rece.
  • Organismul nostru poate fabrica aceasta substanta in cantitati suficiente doar daca ne expunem dezbracati la soare, zilnic, cel putin 30 minute.
  • Conform cercetarilor, bolnavii de cancer prezinta o carenta importanta in aceasta vitamina.
 • Seleniul
  • Este un mineral esential atat pentru reducerea riscului imbolnavirii de cancer cat si ca remediu natural impotriva cancerului.
  • Aceste lucruri sunt confirmate de numeroase cercetari. Dar, din pacate nu il luam in cantittati suficiente din alimentatie chiar si urmand un regim alimentar echilibrat.
  • Datorita agriculturii intensive, practicate pe scara larga, solurile au devenit sarace in seleniu, magneziu si alte minerale ceea ce duce la carente alimentare in seleniu.
  • Nenumarate studii stiintifice demonstreaza ca deficienta in seleniu constituie unul din factorii de risc in aparitia cancerului, bolnavii de cancer avand un nivel redus de seleniu in sange.
 • Serapeptaza
  • O alta enzima proteolitica importanta (care digera proteinele nedorite), contribuie la dizolvarea invelisului protector al tumorilor.
  • Facandu-le vulnerabile la actiunea substantelor anticancerigene si a sistemului imunitar.

Ce conține suplimentul Artemisinin?

Formulat pentru a acționa ca un scut biologic împotriva infecțiilor, suplimentul nutrițional Artemisinin conține doar ingrediente naturale.

Ingredientul său principal, artemisinina, este obținut din părțile aeriene ale Artemisia annua.

Cunoscută și sub denumirea de pelin dulce, această plantă a fost folosită pe scară largă în medicina tradițională chineză, precum și foarte populară în Europa, încă din Antichitate.

Era recunoscută pentru capacitatea sa de a întări organismul, a ameliora problemele digestive și perioadele dureroase și acționează ca un tratament de deparazitare…

În acest produs, extractul de artemisinină este standardizat la 98% pentru a asigura o eficacitate optimă.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos