Produsul a fost adaugat in cos

ECO SIROP MALT OREZ 330 GR

ECO SIROP MALT OREZ 330 GR

20.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: Fără stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Indulcitor natural din malt de orez

Siropurile de malt Clearspring au un gust bogat, catifelat si o putere de indulcire mai usoara decat a zaharului, mierii sau siropului de artar. Prin urmare este putin probabil sa domine gustul altor alimente, putind fi folosite pentru indulcirea bauturilor calde si alimentelor coapte, a painii, clatitelor si deserturilor.

Siropul din malt din orez este preparat prin procedele traditionale de obtinere a maltului din boabele de cereale, avand o bogata aroma si aducand un bun echilibru intre maltoza si zaharurile complexe. Metoda consta in incoltirea orezului, pentru a elibera o gama intreaga de enzime digestive ce desfac atat amidonul (in zaharuri naturale cu gust mai dulce), cat si proteinele si lipidele din cereale.

Prin contrast, cele mai multe siropuri de cereale din zilele noastre sunt realizate folosind enzime produse in laborator, care convertesc rapid si avantajos amidonul de grau in zaharuri simple. Gama de enzime implicate in aceste procese este insa limitata, activitatea lor vizand doar amidonul iar sirop rezultat are un gust usor si destul de dulce.

Desi randamentele procedeelor traditionale de obtinere a maltului pot fi mai mici decat cele din procesele ce utilizeaza enzime de laborator, gama mai larga de activitati enzimatice implicate in acestea dau o aromă mai puternica si pot oferi o mai bună digestibilitate.

Din acest motiv, Clearspring ofera siropuri de cereale facute prin metoda traditionala de obtinere a maltului, mai lenta. E ca si cum alegem o bucata de paine, preparata cu aluat natural, in defavoarea uneia crescuta mai repede, folosind drojdie comerciala.

Ingrediente: orez* 72%, orz incoltit*, apa. * din culturi ecologice.

Mod de utilizare: siropul din malt de orez se poate folosi ca indulcitor pentru bauturi calde, diverse preparate sau produse de patiserie, ca topping sau intins pe paine.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, iar dupa desigilare la frigider.

Produs cu gluten, fara grau si produse lactate,

Tara de provenienta: Belgia.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos