Produsul a fost adaugat in cos

ECO ULEI ESENTIAL DE CEDRU 10 ML

ECO ULEI ESENTIAL DE CEDRU 10 ML

28.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 18:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Unul dintre cele mai masculine dintre uleiurile esențiale, lemnul de cedru este utilizat în mod popular în articolele de toaletă pentru bărbați. Este minunat pentru relaxarea nervilor și tonifierea rinichiului, prin urmare benefic pentru retenția de lichide și durerile de spate.

Ingrediente:

     100% ulei esential de cedru*

* din agricultura ecologica

Țara de origine: Franța.
Familia de plante: Abietaceae (Pinaceae)
de extracție: Distilat din rumeguș sau deșeuri tăiate.
Principalele proprietăți terapeutice: antireumatic, calmant, antiparazitar, anticatarral, decongestionant limfatic, antiseptic, astringent. Contraindicații: netoxic și neiritant în dozele prescrise.
Știați ca: numele Cedrus provine din cuvântul arab Kedron care înseamnă „Putere”.
al uleiului: galben-portocaliu.
Chakra: bază (rădăcină).
Element chinezesc: Apă
Cedarwood este o coniferă mare, veșnic verde, care crește până la o înălțime de până la 50 de metri. Are frunze ca acul și conuri maronii. Proprietățile antiseptice, deodorizante și de respingere a insectelor din Cedarwood îl fac un ulei foarte util pentru difuzare.
Încercați să amestecați cu oricare dintre uleiurile citrice.
Pentru un ulei facial ușor, după bărbierit, adăugați 1 picătură de lemn de cedru, 2 picături de Patchouli și 2 picături de bergamotă la 15 ml de ulei de jojoba.
Pentru a ajuta la îmbunătățirea stării scalpului și a încuraja părul sănătos, adăugați câte 3 picături de Cedarwood și rozmarin la 10 ml de ulei de nucă de cocos (sau 5 ml de nucă de cocos și 5 ml de grâu de grâu pentru părul foarte uscat) și masați bine în scalp. Lăsați cât mai mult timp înainte de șamponare.
 
 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos