Produsul a fost adaugat in cos

ECO RIDICHE ALBA JAPONEZA USCATA (DAIKON) 30 GR

ECO RIDICHE ALBA JAPONEZA USCATA (DAIKON) 30 GR

19.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: In stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Daikon este un aliment extrem de sanatos si adaptabil, fiind una dintre legumele chintesenta in dieta japoneza. Atat Ridichea Alba Clearspring Uscata cat si cea Murata sunt facute fara nici un colorant sau aditiv, prin metodele traditionale rurale. Varianta murata, numita " Takuan " in japoneza, dupa preotul budist care a inventat-o, este pur si simplu radacina alba murata in tarate de orez. Cunoscuta ca avand continut bogat in vitamine din complexul B si lactobacilli, este de obicei preparata in casele rurale japoneze in fiecare toamna si mancata iarna. Ridichea Alba Murata Clearspring este obtinuta prin aceste metode traditionale utilizate in fermele rurale de secole.
Produs vegetarian, vegan, fara OMG, adaus de zahar, aditivi artificiali, fara ulei de palmier si uleiuri hidrogenate.

Ridichea alba japoneza (daikon): daikon este o ridiche alba gigant, numita Raphanus sativus in Latina si cunoscuta uneori in Ocident sub numele sau indian, mooli. "Daikon" inseamna radacina mare in japoneza, fiind o descriere adecvata pentru forma sa de morcov cu dimensiunile mult mai mari decat acesta. Ridichea alba japoneza are un gust aspru, piperat, apropiat de cel al hreanului, dar mai fin si mai slab.
In dieta japoneza este des intalnita alaturi de alimentele grase si este o parte integranta din medicina populara japoneza de mult timp.

Indicatii terapeutice:
• este o sursa delicioasa de vitamina C, calciu si fier;
• este, de asemenea, cunoscuta ca un ajutor specific in digestia alimentelor grase, datorita enzimelor continute (spre exemplu diastaza) care ajuta la dizolvarea grasimilor acumulate si a depozitelor de mucus;

Recomandari: pentru reconstituirea ridichii, inmuiati produsul in apa calduta pentru 30-45 de minute, scoateti-l apoi si stoarceti excesul de apa. Aceasta apa de inmuiere poate fi folosita ca baza pentru supe.
Se poate servi ca sote, singura sau cu alte legume de sezon, putandu-se adauga, pentru gust, sos de soia. Se poate folosi si ca ingredient in supele consistente de iarna.

A se pastra in spatii reci si uscate, ferite de razele soarelui, la temperaturi intre 10°C si 25°C.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos