Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL CHIPSURI DE CARTOF DULCE LIOFILIZAT 250 GR

NATURAL CHIPSURI DE CARTOF DULCE LIOFILIZAT 250 GR

46.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: La comanda
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Cartoful dulce este bogat in potasiu, un mineral care modereaza efectele sodiului asupra organismului. Potasiul regleaza tensiunea arteriala si echilibreaza proportia de acizi si baze din organism, conform Medical News Today. Acesta contribuie si la sanatatea muschilor si a oaselor, asigurand alcalinitate si conferindu-le acestora densitatea minerala de care au nevoie.

Potrivit studiilor, consumul de cartofi dulci are efecte benefice pentru persoanele care sufera de obezitate, diabet si anumite afectiuni cardiovasculare. Pentru ca au un continut glicemic scazut, cartofii dulci previn rezistenta la insulina si reduc nivelul glucozei din sange. De asemenea, cartofii dulci sunt bogati in fibre, care previn constipatia si asigura sanatatea tractului digestiv.

Conform unui studiu realizat de Harvard School of Public Healths Department of Nutrition,betacarotenul pe care il contin cartofii dulci poate ajuta la prevenirea cancerului de prostata, dar are efecte confirmate si in preventia cancerului de colon. Betacarotenul, transformat in vitamina A in organism, este esential pentru mentinerea echilibrului hormonal din timpul sarcinii si al alaptarii.

Potasiu: 690 mg/100 gr

Vacuum fried - prajire in vid
Aceasta tehnologie de procesare a fructelor si legumelor post recoltare, consta in eliminarea apei
in camera de uscare si absortia vaporilor de ulei la o temperatura de 70°C, fara ca uleiul sa atinga
temperatura de fierbere la 170°C - 180°C. In camera de vacuum sunt absorbiti vaporii de ulei, prevenind
oxidarea fructelor si legumelor. La finele acestui proces de uscare in conditii speciale, produsele nu
sunt uleioase sau caramelizate, acestea isi mentin forma si culoarea originala.

Avantajele produselor VINAMIT prajite in vid
• Continutul de ulei al produsului prajit in vid este
foarte scazut, sub 5%.
• Produsele isi pastreaza culoarea si gustul natural.
Ele nu se deformeaza, coloreaza, caramelizeaza si
nu sunt imbibate cu ulei.


Informatii nutritionale si beneficiile fructelor prajite in vid
• Fructele uscate pot fi pastrate cu mult mai mult decat fructele proaspete si sunt o gustare convenabila
care nu trebuie sa fie pastrata in frigider.
• Fructele uscate sunt bogate in fibre, vitamine si minerale.
• Fructele uscate contin aceeasi cantitate de nutrienti ca si fructele proaspete dar intr-un volum mai mic.
• Fructele uscate contin multe fibre si sunt o sursa excelenta de antioxidanti, in special polifenoli.
Polifenolii contribuie la imbunatatirea fluxului sanguin, imbunatatesc digestia, reduc riscul de
imbolnavire si au o actiune antioxidanta.


Informatii interesante despre fructele prajite in vid
• Fructele uscate contin de 3,5 ori mai multe fibre, vitamine si minerale decat fructele proaspete, la
greutate egala.
• Studiile au demonstrat ca persoanele care consuma fructe uscate prezinta un risc mai
mic de crestere in greutate desi asimilarea de nutrienti este mai mare.

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos