Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL MIERE CRUDA DE MANUKA MG300+ 340 GR

NATURAL MIERE CRUDA DE MANUKA MG300+ 340 GR

218.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 18:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Mierea de Manuka este o miere monofloră, preparată de albine din florile arborelui de Manuka din Noua Zeelandă. Aceasta este cea mai eficientă miere din întreaga lume în tratarea unui spectru foarte larg de afecţiuni şi un aliat important al sistemului nostru imunitar, având puternice proprietăţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice.

Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal) - o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.

Despre MG, factorul unic al mierii de Manuka

MG, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

MG este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem:

Mierea MG 300+ Nivel activ

Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 2-3 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos