Produsul a fost adaugat in cos

ECO VARZA ACRA 360 GR

ECO VARZA ACRA 360 GR

12.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

 

OrganicOrganicKosher OU LogoKosherVegan LogoVeganDemeter LogoDemeter

Ingrediente:

      Varză albă** (97%), sare de mare, boabe de ienupăr* (1%).
**biologic/Demeter
* agricultura ecologica

Bio Kitchen este numele gamei noastre premium de alimente de bază organice și biodinamice în borcane de sticlă transparentă, care sunt dulci și pline de aromă în mod natural.

Sauerkraut înseamnă literalmente varză acră în germană. Fermentată în mod natural, fără adaos de oțet- doar sare și timp, precum și fructe de ienupăr pentru un gust delicios și autentic. Varza murată este obținută printr-un proces de decapare numit lacto-fermentare, similar cu cel prin care se obțin castraveții și kimchi tradiționali.

Vă rugăm să rețineți că acest produs este pasteurizat pentru a-l face adecvat pentru o depozitare și un consum în condiții de siguranță la temperatura ambiantă.
Ce este Demeter?

Logo-ul Demeter

Din 1927, Demeter este marca comercială pentru produsele provenite din producția biodinamică certificată, o metodă de agricultură ecologică dezvoltată inițial de filosoful austriac Rudolf Steiner. Acesta a introdus ideea unui sistem de agricultură holistică bazat pe fazele lunii, pe compostare și pe amestecul culturilor cu animale.

Principalele caracteristici ale agriculturii Demeter: Evitarea îngrășămintelor sintetice - Utilizarea gunoiului de grajd și a compostului - Rotația frecventă a culturilor - Evitarea tratamentelor chimice ale solului - Măsuri de întărire a proceselor de viață din sol - Luarea în considerare a influențelor celeste și terestre.

    Bogat în proteine
    Scăzut în glucide

    Fără grăsimi
    Fără grăsimi saturate

Informații nutriționale
Valori tipice g per 100g
Energie kJ: 98
Energie kCal: 24
Grăsimi: 0.1
din care saturate:      0
Carbohidrați:      3.2
din care zaharuri: 3,1
Proteine: 1,2
Sare: 2

Fără drojdie
Kosher
Fără alcool adăugat

Se consumă ca atare, rece sau caldă, cu morcov ras și un strop de ulei la alegere, faceți o tocană vegetariană de varză murată, sotați-o cu ciuperci și serviți-o cu tăiței sau faceți o supă de varză murată.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos