Produsul a fost adaugat in cos

ECO VARZA ROSIE 335 GR

ECO VARZA ROSIE 335 GR

8.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Salata Varza Rosie Clearspring – varza rosie feliata din gama „BioKitchen” Clearspring, indulcita cu sirop de malt de orez. Se poate consuma ca atare sau in diverse combinatii (vezi reteta), rece sau calda.

Ingrediente:

varza rosie** – 65%, apa, sirop de malt de orez* (orez*, orz germinat*, apa) – 5.6 g, otet*, sare de mare, cuisoare*. **cultivat ecologic si din agricultura biodinamica controlata Demeter, *ecologic.
Alergeni: contine orz.

Bio Kitchen este numele gamei de produse premium Clearspring ambalate in borcane de sticla, natural dulci si pline de aroma, provenite din agricultura ecologica si/sau biodinamica.
Demeter este o marca inregistrata in 1927 pentru produse din agricultura biodinamica certificata, acest sistem de agricultura presupunand respectarea principiilor antropozofiei in cultivarea si in producerea alimentelor si in ingrijirea animalelor si a peisajului, respectiv evitarea ingrasamintelor sintetice, utilizarea gunoiului de grajd si a compostului, rotirea frecventa a culturilor, evitarea tratarii chimice a solului, masuri de sustinere a proceselor vietii din sol, luarea in considerare a influentelor celeste si lunare, precum si forme ecologice de combatere a daunatorilor si opozitie fata de alimentele modificate genetic. El a fost intemeiat in anii 1920 de o comunitate de agricultori germani care i-au solicitat lui Rudolf Steiner puncte de vedere spiritual-stiintifice pentru aplicarea agriculturii, in opozitie cu cele oferite de stiinta materialista ce introdusese ingrasamintele chimice, apreciate a fi cauza degradarii calitatilor nutritive ale alimentelor.

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos