Folosind cele mai bune ingrediente naturale, Lizi’s Granola a fost creata cu grija, pentru a va oferi un produs premium, care este atat sanatos, cat si deosebit de gustos.
Produsele Lizi's Granola sunt preparate din ingrediente integrale, care va sustin cu energie și proteine pe tot parcursul zilei.
Gama Lizi’s Granola are incarcatura glicemica masurata, tocmai pentru a va oferi incredere nu numai prin beneficiile sale nutritionale, cat și prin efectul asupra corpului.
Ideal pentru: diabetici, in curele de slabit, pentru copii si adolescenti, persoane sportive.
Delicios, Gustos, Sanatos: Celebrul Maestru Culinar Raymond Blanc, degustand Lizi’s Granola Treacle Pecan a afirmat: ,,Gustul este uimitor” (Evening Standard).
Compozitia sa il face sa fie un produs bogat in proteine vegetale, fibre alimentare, acizi grasi Omega 3, antioxidanti, vitamine si minerale.
In 2003, fondatorii Dr. Mick Shaw și sotia sa Lizi, au creat compania GoodCarb Food. Combinand dragostea pentru alimentatie si experienta lor in agricultura si stiinta, perechea si-a inceput misunea de a promova starea de bine indusa prin consumul de alimente bune si sanatoase, fara a crea fluctuatii artificiale de zahar din sange, produse de atatea alimente conventionale.
Toate produsele contin ingrediente sanatoase care furnizeaza energie si proteine pentru intreaga zi.
Cerealele Lizi’s Granola:
- Contin 100% ingrediente naturale
- Nu sunt modificate genetic
- Nu au sare adaugata
- Potrivite pentru vegetarieni si vegani (nu contin miere)
- Au indice glicemic scazut
Delicios, Gustos, Sanatos.
Medalia de Aur pentru gust in 2009 la cel mai important concurs din domeniul alimentar Great Taste Awards, desfasurat anual in Marea Britanie.
Util pentru controlul nivelului de zahar in sange. Glicemia depinde atat de indicele glicemic, cat si de cantitatea totala de glucide ingerate. Este singurul produs de pe piata care are masurat Glicemic Load (incarcatura glicemica), concept introdus in 1997 la Universitatea Harvard.care descrie atat calitativ (prin indicele glicemic) cat si cantitativ prin numarul de carbohidrati ingerati, raspunsul glicemic al organismului.