O inovație cu care să vă mândriți, o napolitane cu 5 tulpini de probiotice diferite.
O napolitană cu probiotice adăugate este ultima noastră inovație. Reflectă căutarea noastră constantă pentru echilibrul perfect între gustos și sănătos. Este la fel de crocant și delicios ca cel clasic, cu beneficiul suplimentar al bacteriilor probiotice special selectate și al fibrelor prebiotice (inulină de agave).
• Rețetă inovatoare: cruste din faina de alac și culturi probiotice
• 6 culturi probiotice selectate special
• Metoda minimă de procesare a alimentelor
• Fără lecitină, conservanți sau aditivi
• Gustare delicioasă crocantă
Ingrediente:
Făină integrală de alac bio (30%)/ conține gluten /, zahăr din trestie bio, unt de nucă de cocos bio (17,5%), pastă de semințe de floarea soarelui bio (13%), lapte degresat bio , pudră de cacaobio cu conținut scăzut de grăsimi, inulină de agave bio, probiotice culturi (1,1%) (L. bulgaricus, Bifidobacterium longum, L. plantarum, L. gasseri), ulei de floarea soarelui bio, antioxidant: extract de rozmarin bio , agent de creștere: bicarbonat de sodiu, sare.
Poate conține urme de soia, arahide și nuci.
Valori nutritionale pentru 100g:
Valoare Energetica: 2214 кJ / 529 kcal, Grăsimi totale: 28,6 g din care acizi grasi saturati: 13.4, Carbohidrați: 59,5 g din care zaharuri: 31,8 g, Proteine: 8,9 g, Sare: 0,3 g