Produsul a fost adaugat in cos

CARTE- TRANSFORMARE TOTALA CU SISTEMUL ADAM&EVA

CARTE- TRANSFORMARE TOTALA CU SISTEMUL ADAM&EVA

32.50 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

În România, 1 din 4 oameni este obez, 1 din 2 are o problemă de greutate, iar când 95% din diete eşuează şi oamenii îşi pierd entuziasmul pentru viată, ceva trebuie să se schimbe. Hai să fim un pic serioşi şi să privim statisticile cu sânge rece: într-o lume unde 1 din 2 oameni moare de vreo boală de inimă şi 1 din 3 oameni moare de vreo formă de cancer, eşti în pericol. Diabetul este în creştere în România şi în lume, iar medicii confirmă că pentru prima dată în istorie, copiii tind să fie mai bolnavi decât părinţii lor. Din fericire, există medici, oameni de ştiinţă şi nutrifionişti pasionaţi care au reuşit să decodifice secretele vitalităţii şi longevităţii pentru o viată fără boli, o greutate ideală şi o viată fericită şi împlinită.
Această carte este un ghid practic pentru transformare personală totală în 3 luni, unde vei descoperi un sistem uşor de reţinut cu cele mai avansate, testate şi autentice metode pentru a-ţi asigura o viată sănătoasă fie şi familiei tale.
Descoperă sistemul ADAM & EVA şi vei scăpa de statisticile necruţătoare. Acum este timpul să-fi recapeti energia şi sănătatea debordantă şi să intri în grupul de elită al oamenilor care au un nivel ridicat al energiei şi sănătăţii şi îşi trăiesc viata cu scop şi pasiune.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos