Produsul a fost adaugat in cos

ECO ALUNE DE PADURE 125 GR

ECO ALUNE DE PADURE 125 GR

14.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 18:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Alunele de padure ocupa un loc important in randul  tipurilor de nuci / alune in ceea ce priveste nutritia si sanatatea datorita compozitiei speciale de grasimi (in principal acid oleic), proteine, carbohidrati, vitamine (vitamina E), minerale, fibre, fitosterol (beta-cytosterol ) si fenoli antioxidanti. Proprietatile nutritive si senzoriale de alunelor  fac din acestea un aliment unic si ideal pentru produse alimentare. Alunele sunt o sursa buna de energie cu un continut de grasimi de 60,5%.

Alune sunt cea mai buna sursa de vitamina E cunoscuta, care este esentiala pentru sanatatea muschilor inimii  si  precum si a altor muschi din corp. De asemenea, aceasta este necesara pentru functionarea normala a sistemului de reproducere. Vitamina E previne dezintegrarea celulelor rosii din sânge, astfel serveste ca o protectie împotriva deficientei de sânge care se numeste anemie. Un alt beneficiu al vitaminei E, care se gaseste in alune, este de a preveni factorii care pregatesc baza pentru cancer.

Consumul de alune este foarte important pentru o viata sanatoasa. Mancand doar 25 gr alune / zi poate fi o modalitate foarte buna de protectie împotriva multor boli. Conform rezultatelor unor cercetari, persoanele care consuma alune sau ulei de alune, au un risc cu 50% mai mic de a muri din cauza unui atac de cord în comparatie cu cei care nu consuma alune

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos