Produsul a fost adaugat in cos

ECO BLAT DE PIZZA FARA GLUTEN 100 GR

ECO BLAT DE PIZZA FARA GLUTEN 100 GR

15.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: În stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

  • Fără gluten
  • Fără lactoză
  • Fără ulei de palmier

INGREDIENTE:

          34% amidon din porumb*, apă, 15% făină de porumb*, maia naturală de orez* (făină de orez*, apă), ulei de floarea soarelui*, făină de orez*, tărâțe de psyllium*, proteine din mazăre*, făină din semințe de in*, dextroză*, sare de mare, praf de copt* (amidon de porumb*, acidifiant: tartrat de potasiu), agent de creștere: bicarbonat de sodiu), tărâțe din mere*, agent de îngroșare: gumă de guar*, gumă de xanthan, condimente*, aromă naturală.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.

MOD DE PREPARARE: puneți ingredientele preferate pe blatul de pizza și coaceți în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 10-12 minute.

PIZZA RUCOLA
Sos pentru pizza: 80 g roșii decojite, 1 cățel de usturoi curățat și presat, 4 frunze de busuioc și puțin oregano măcinat fin, sare și piper după gust.
Topping pentru pizza: 80-100 g de parmezan, roșii cherry feliate, ulei de măsline, puțină rucola și oregano, fulgi de parmezan.

Mod de preparare:
1. Pentru sosul de pizza se amestecă toate ingredientele într-un vas, se pun la foc mic și se condimentează cu sare si piper după gust.
2. Întindeți sosul pe blatul de pizza.
3. Se întinde deasupra parmezanul ras și se acoperă cu jumătățile de roșii.
4. Se întinde o linguriță de ulei de măsline pe pizza.
5. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 10-12 minute.
6. Presărați pe pizza scoasă din cuptor rucola, oragano și fulgi de parmezan.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vede data inscripționată pe ambalaj.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos