Paste fara gluten

    • Sorteaza dupa:

Paste unice, sarace in carbohidrati, realizate 100% din boabe organice de soia neagra, bogate in proteine, create special pentru a imbina preparate din bucataria traditionala asiatica cu mancaruri clasice occidentale. Ofera fibre valoroase organismului. Produse bio fara gluten foarte bogate in proteine, avand un indice glicemic scazut. O alternativa perfecta pentru cei ce tin dieta, mananca fara gluten, diabetici, vegetarieni si vegani. Spaghetti din soia sunt o sursa excelenta de proteine si fier, cu continut de grasimi scazut, fara colesterol, in mod natural fara gluten si saraca in carbohidrati. Soia organica are deasemenea in compozitie minerale si calciu fiind in mod natural scazuta in calorii.

Contine cu 60% mai putini carbohidrati decat pastele normale si cu 400% mai multe proteine. Asigura 13% Calciu si 36% fier din necesarul zilnic.

Ingrediente:

  • faina de boabe de soia neagra*

*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Informatii nutritionale

Valoare energetica la 100g  322.5Kcal sau 1344Kj

Grasimi (lipide)  3.6g

Carbohidrati (glucide) 16.2g

Proteine 45.1g

Sodiu  7mg

Fibre 21.1g

Recomandari

Pentru perioadele de regim.

Alergeni:

Alergeni: contine soia.

Administrare

Pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne sosuri usoare legume transformand retetele preferate in delicii dietetice. Puneti pastele intr-un vas mare cu apa sarata si fiebeti timp de 3-5 minute.

Prezentare: 200 g

 

Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie; 
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
- ofera mult dorita senzatie de satietate; 
- regleaza glicemia.

Fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii) .

 

Paste din fibre konjac 100% naturale fără gluten, fără zahăr, fără grăsimi, fără soia, fără calorii, fără aditivi.

Konjac (Amorphophallus konjac) este rădăcina comestibilă a arborelui asiatic cu acelaşi nume. Din această rădăcină se prepară şi alimentul Konjac, aliment non-alergenic, extrem de sărac în calorii şi care absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decât tărâţele de ovăz) fiind aşadar un aliment ideal care ne satură fără să ne aducă prea multe calorii!

Componenta principală din konjac este fibra solubilă numită glucomanan care încetineşte golirea stomacului aducând senzaţia de saţietate şi în plus scazand glicemia şi colesterolul deoarece absorb apa în mod eficient în tractul digestiv şi scad absorbţia de carbohidraţi.

Se prepară în doar câteva minute fiind utilizate uşor chiar şi la serviciu.

Cea mai uşoară formă de a consuma Konjac este sub formă de paste, cunoscute sub numele de Shirataki. Compania Diet-Food produce 4 variante de paste pe bază de konjac: tăieţei, orez, spaghetti şi fettuccine.

Prezentare: 200 g

 

Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie; 
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
- ofera mult dorita senzatie de satietate; 
- regleaza glicemia.

Fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces.
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii).

 

Paste din fibre konjac 100% naturale fără gluten, fără zahăr, fără grăsimi, fără soia, fără calorii, fără aditivi.

 

Konjac (Amorphophallus konjac) este rădăcina comestibilă a arborelui asiatic cu acelaşi nume. Din această rădăcină se prepară şi alimentul Konjac, aliment non-alergenic, extrem de sărac în calorii şi care absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decât tărâţele de ovăz) fiind aşadar un aliment ideal care ne satură fără să ne aducă prea multe calorii!

Componenta principală din konjac este fibra solubilă numită glucomanan care încetineşte golirea stomacului aducând senzaţia de saţietate şi în plus scazand glicemia şi colesterolul deoarece absorb apa în mod eficient în tractul digestiv şi scad absorbţia de carbohidraţi.

Se prepară în doar câteva minute fiind utilizate uşor chiar şi la serviciu.

Cea mai uşoară formă de a consuma Konjac este sub formă de paste, cunoscute sub numele de Shirataki. Compania Diet-Food produce 4 variante de paste pe bază de konjac: tăieţei, orez, spaghetti şi fettuccine.

Ingrediente: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid

Prezentare: 200 g

 

Ajuta la:

Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
- ofera mult dorita senzatie de satietate; 
- regleaza glicemia.

Fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii) .

 

Paste din fibre konjac 100% naturale fără gluten, fără zahăr, fără grăsimi, fără soia, fără calorii, fără aditivi.

 

Konjac (Amorphophallus konjac) este rădăcina comestibilă a arborelui asiatic cu acelaşi nume. Din această rădăcină se prepară şi alimentul Konjac, aliment non-alergenic, extrem de sărac în calorii şi care absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decât tărâţele de ovăz) fiind aşadar un aliment ideal care ne satură fără să ne aducă prea multe calorii!

Componenta principală din konjac este fibra solubilă numită glucomanan care încetineşte golirea stomacului aducând senzaţia de saţietate şi în plus scazand glicemia şi colesterolul deoarece absorb apa în mod eficient în tractul digestiv şi scad absorbţia de carbohidraţi.

Se prepară în doar câteva minute fiind utilizate uşor chiar şi la serviciu.

Cea mai uşoară formă de a consuma Konjac este sub formă de paste, cunoscute sub numele de Shirataki. Compania Diet-Food produce 4 variante de paste pe bază de konjac: tăieţei, orez, spaghetti şi fettuccine.

Ingrediente: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid

Produs natural 100%, fara carbohidrati, grasimi,cu doar 7kcal/100g, realizate DOAR DIN KONJAC SI APA fara alte fainuri de adaos, paste sub forma de FETTUCCINE, fara gluten, fara OMG, recomandate pentru curele de slabire, vegani, diabetici, intoleranta la gluten si soia.

Caracteristici: produs bio, vegan, fara gluten, sarac in calorii, fara OMG, halal (mancare permisa de religia islamica), kosher
Masa bruta: 385 g
Masa neta dupa scurgere: 300 g
Descriere produs: aceste paste bio sunt produse DOAR DIN KONJAC SI APA PURIFICATA si sunt produse bio perfecte pentru mentinerea greutatii corporale sau slabire. 
Konjac Glucomanan este o planta care creste in China sau Japonia de aproape 2000 de ani, continutul de fibre solubile in apa si valorile mici calorice fac din aceste paste dietetice o alternativa perfecta la orezul sau pastele conventionale, ajutand la slabire sau mentinerea greutatii.
Nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten, nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie, contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal, ofera mult dorita senzatie de satietate si regleaza glicemia.
Sunt produse in patru forme: taietei, orez, fetuccine, spaghetti pentru a fi adaptate felului de mancare favorit.
Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, au doar 7 kcal la 100 grame iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces.
Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii.
Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. 
Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine doar 7 kcal si valori mici de carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- certificat bio, vegan, fara grasimi, fara OMG
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie; 
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
- ofera mult dorita senzatie de satietate; 
- regleaza glicemia. 
Ingrediente: apa purificata (96,6%), faina bio de konjak/fibre konjac glucomanan (3,4%)
Alergeni: 0
Mod de utilizare: goliti apa din ambalaj si apoi clatiti inainte de utilizare cu apa calda.
Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust sau incalziti in tigaie 2-3 minute sau la microunde
Adaugati sosul favorit, salata sau legume, supa.
Preparare: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. 
Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei (5-28 grade). Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati!
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica

Valoare energetica la 100g 7Kcal sau 30Kj
Grasimi (lipide) sub 0.1g din care acizi grasi saturati sub
Carbohidrati (glucide) sub 0.2g din care zaharuri sub 0.1g
Proteine sub 0.1g
Sare sub 0.1g
Fibre 2.6g

.

• Produs natural 100%, cu doar 7kcal/100g, realizat doar din Konjac si apa, fara alte fainuri de adaos.

• Fara carbohidrati, fara grasimi, fara gluten, fara OMG.

• Acest orez este recomandat pentru curele de slabire, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la gluten si soia.

Proprietati

• Konjac Glucomanan este o planta care creste in China sau Japonia de aproape 2000 de ani.

• Continutul de fibre solubile in apa si valorile mici calorice fac din acest orez o alternativa perfecta la orezul conventional, ajutand la slabire sau mentinerea greutatii.

• Marele avantaj al acestui orez este faptul ca este complet natural, are doar 7 kcal la 100 grame iar fibrele pe care le contine ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces.

• Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat in minerale bune si sarac in calorii.

• Shirataki Orez este un produs natural non alergenic, are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid, produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente.

• Nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten, nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie, contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal, ofera mult dorita senzatie de satietate si regleaza glicemia

Continut

• Un pachet contine 300g Shirataki Orez Diet Food, certificat ecologic.

• Ingrediente: apa purificata 96,6%), faina bio de konjak/fibre konjac glucomanan (3,4%).

• 100% de origine vegetala.

Consum

• Goliti apa din ambalaj si clatiti cu apa calda inainte de utilizare.

• Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust sau incalziti in tigaie 2-3 minute.

• Adaugati sosul favorit, salata, legume sau supa.

• Poate fi pregatit la fel de usor ca si pastele, simplu, doar cu condimente sau alaturi de preparate, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice.

Sursa importanta de proteine acest cuscus multicereale certificat vegan si garantat fara gluten se prepara rapid si se consuma cald natur sau alaturi de platouri de legume.

Descoperiti acest cuscus certificat vegan, fara gluten, savuros si colorat compus din 3 cereale porumb, orez si hrisca, adaptat pentru orice fel de platouri calde sau reci.
Cantitate pentru 4-5 portii
Gata in 5 minute
Ingrediente:

Gris de porumb* (56%) si de orez alb* (24%), fulgi de orez alb*, kasha* (hrisca prajita), supa vegetala* (sare marina, amidon de porumb*, agent anti-aglutinant: carbonat de calciu, morcovi*, praz*, condimente*, ierburi aromatice*, telina*), turmeric.


Total cereale (porumb, orez, hrisca): 96,4%
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica


Preparare: varsati 1 volum de apa fierbinte peste 1 volum de cuscus. Acoperiti si lasati sa se umfle 5 minute, apoi aerati cu o furculita.
Pofta mare.
Alergeni: contine telina. Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .

Produs in Franta

Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Cuscus bio din hrisca, produs bio fara gluten, gata in 5 minute.

Incercati noul cuscus de hrisca ce va ofera o aroma puternica si un gust extraordinar pentru acest fel de mancare traditionala. Gata in 5 minute.
Cuscus de hrisca Probios este o sursa de fibre, fara gluten.

Ingrediente:

faina integrala de hrisca*

* ingredient provenit din Agricultura Ecologica

Informatii nutritionale

Valoare energetica la 100g 376Kcal sau 1587Kj

Grasimi (lipide)  1.7g din care acizi grasi saturati 0.4g

Carbohidrati (glucide)  71.4g din care zaharuri 1.8g

Proteine  9.9g

Fibre  5.8g

Utilizare:

Reteta preparare pentru 3-4 persoane. Puneti 250 gr de cuscus intr-un castron. Adaugati 250 ml apa fierbinte sarata si adaugati o lingura de ulei de masline. Amestecati usor cu furculita. Opriti focul si lasati 2 min. Adaugati 2 linguri de ulei si gatiti la foc mic timp de 3 minute amestecand cu o furculita. Se consuma cu leguminoase, legume sau dupa creativitatea fiecaruia.

Produs ambalat in atmosfera protejata.


Brandul Altri Cereali este format din bunatati pentru micul dejun si paste. Printre alimentele sarate, puteti gasi deasemenea, crocantele " Quadrette " cu hrisca si quinoa.

Caracteristici: produse bio, fara gluten, sursa de fibre, sursa de proteine
Descriere produs: cuscus de naut si linte rosie este un produs bio prefiert si uscat, cu timp de preparare de numai 5 minute. Bogat in fibre(11g/100g) si proteine vegetale(22g/100g) de inalta calitate acest produs nu contine gluten in mod natural.


Ingrediente:

faina de naut* 50%, faina de linte rosie* 50%
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat: Italia


Utilizare: Cantitate usor de preparat pentru 3-4 persoane.
Varsati toata punga intr-un castron. Adaugati 250 ml apa fierbinte. Acoperiti si lasati sa se umfle cateva minute pana ajunge la consistenta dorita. Adaugati sare si o lingura de ulei de masline si aerati cu o furculita. Serviti alaturi de leguminoase,legume, tofu sau seitan.

Probios Italia va ofera alimente bio de inalta calitate de la produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti, alge, cafea, alimente cu preparare rapida pe baza de orez, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, pana la piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina.

Valoare energetica la 100g 1497kj sau 355kcal
Grasimi 3,7g din care acizi grasi saturati 0,6g
Carbohidrati 52,4g din care zaharuri 2g
Proteine 22,2g
Sare mai putin de 0,1g
Fibre

11,5g

 

Cuscus fara gluten cu preparare instantanee realizat din porumb si orez, un produs 'luminos' si sanatos.

Ingrediente:

porumb* (70%), orez* (30%)
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica


Preparare: varsati 1 volum de apa fiarta si sarata peste 1 volum de cuscus, acoperiti si lasati la umflat timp de 5 minute, apoi aerati cu furculita. Se consuma de preferinta cald, natur sau alaturi de un platou de legume sau carne.
Alergeni: 0
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Italia
Certificare: FR-BIO-01

Produs cu preparare instantanee. Delicios cald, natur sau cu un platou de legume sau carne. 
Ingrediente: gris de grau dur integral* 
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Preparare: varsati un volum de apa fiarta si sarata peste 1 volum de cuscus. Acoperiti si lasati sa se umfle timp de 5 minute si apoi aerati cu furculita

Alergeni: contine gluten

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .

Tara de origine: Agricultura Italia. Produs in Franta

Certificare: FR-BIO-01

Ingrediente:

faina de orez 67%, faina de porumb 12%, legume (sfecla, spanac) 1%

Pastele de orez si porumb ORGRAN sunt paste de foarte buna calitate, castigatoare a multor premii, fabricate cu grija dintr-o combinatie de orez si porumb copt la soare. Nu contin grau sau gluten si sunt un produs delicios si versatil ce ofera diversitate nutritiei pe langa pastele din grau.

Disponibile in forma de Spirale, Penne, Tortelli, Macaroane, Lasagna si Taitei. Tortelli de orez si porumb ORGRAN sunt un produs natural de calitate, fara grau, gluten, lapte, ou, drojdie sau organisme modificate genetic. Tortelli de orez si porumb ORGRAN nu contin adaos de zahar de trestie, lapte sau derivati de origine animala. Tortelli de orez si porumb ORGRAN sunt naturale si sunt fabricate astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale speciale ale persoanelor cu boala celiaca, ale vegetarienilor, ale diabeticilor si, in general, ale clientilor preocupati de sanatate.

Ingrediente

Faina de orez (87%), faina de porumb (13%)

 

Ingrediente:

faina de hrisca 80%, faina de orez 20%

Scoici paste vegetale din porumb ORGRAN este un produs natural de calitate fabricat din porumb maturat la soare şi si nu contine grau sau gluten. Acest produs ofera gust placut si este usor de digerat. Scoici paste vegetale din porumb ORGRAN sunt un produs natural de calitate, fara grau, gluten, lapte, ou, drojdie sau organisme modificate genetic.

Scoici paste vegetale din porumb Orgran ORGRAN nu contin adaos de zahar de trestie, lapte sau derivati de origine animala. Spiralele de porumb ORGRAN sunt naturale si sunt fabricate astfel incat sa corespunda nevoilor nutritionale speciale ale persoanelor cu boala celiaca, ale vegetarienilor, ale diabeticilor si, in general, ale clientilor preocupati de sanatate.

Ingrediente:

Faina de porumb (79 %), faina orez, praf de spanac (0,5 %), sfecla rosie praf (0,4 %), pudra de ceapa (0.2 %)

Ingrediente:

Faina de orez (97 %), tarate de orez 2%, legume (sfecla rosie, spanac) 1%

 

Ingrediente:

faina de hrisca*

*din agricultura ecologica

Tara de origine: UE

Alergeni: poate contine urme de oua si soia

Valori nutritionale/100g: Energie: 1497kj/ 354 Kcal, Grasimi: 3,1g din care saturate 0,7g, Carbohidrati: 65g, din care zaharuri 1,4g, Fibre: 9,2g, Proteine: 12g, Sare:0,01mg

 

Ingrediente:

faina de hrisca*

*din agricultura ecologica

Tara de origine: UE

Alergeni: poate contine urme de oua si soia

Valori nutritionale/100g: Energie: 1497kj/ 354 Kcal, Grasimi: 3,1g din care saturate 0,7g, Carbohidrati: 65g, din care zaharuri 1,4g, Fibre: 9,2g, Proteine: 12g, Sare:0,01mg


  Produsul a fost adaugat in cos