Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL ACID FOLIC SPRAY 48 DOZE/400 MICROGR

NATURAL ACID FOLIC SPRAY 48 DOZE/400 MICROGR

98.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

Ingredient activ: 

         Metilfolate 400µg (in 4 pulverizari) - 200%VNR

Ingrediente: 

      apă, xilitol (solvent), acid folic (sare de glucozamină a acidului 6S-5-metiltetrafolic 5MTHF-glucosamine (Quatrefolic®)), sorbat de potasiu (conservant), acid citric (regulator aciditate),  aromă naturală de coacăze (aromatizant).

 

Doză recomandată:

Adulți utilizare zilnică:  2 pulverizări pe zi administrate odată sau separat. Două pulverizări conțin 200 µg metil-folat (100% VNR).

Femei care doresc să rămână gravide: 4 pulverizări pe zi administrate odată sau separat. Patru pulverizări conțin 400 µg metil-folat (200% VNR).

Mod de administrare: La prima utilizare apăsăți pompița de 3 ori până lichidul începe să fie expulzat. Agitați înainte de utilizare. Acționați pompița cu atenție în gură, preferabil pe partea interioară a obrajilor şi mențineți câteva secunde. Puneți capacul după utilizare.

Consumați produsul în 6 luni de la prima utilizare.

Spray-ul oral cu acid folic de la BetterYou este o formă de folat activă, cu gust excelent şi cu biodisponibilitate ridicată. Acidul folic are mai multe beneficii pentru sănătate și este o vitamină esențială în timpul sarcinii.
 

De asemenea, este ideal pentru femeile care suferă de greţurile de dimineață sau nu tolerează suplimentele tradiționale de folat.

 • 4 pulverizări furnizează 400μg de metilfolat
 • Cea mai activă şi biodisponibilă formă de acid folic
 • Susține creșterea țesutului matern în timpul sarcinii
 • Contribuie la reducerea oboselii și a extenuării
 • Susține funcţionarea optimă a sistemului imunitar și procesul de formarea sângelui
 • Cu gust deosebit, aromă naturală de afine
 • 48 de doze zilnice
 • Ambalaj din plastic reciclat din deșeuri oceanice

 

Despre spray-ul oral cu acid folic BetterYou

Acidul folic este o vitamină esențială din complexul de vitamine B (B9). El este esențial în timpul concepției și sarcinii, dar are şi multe alte beneficii pentru sănătate.

Acest spray este formulat științific pentru a furniza metilfolatul, cea mai activă formă de acid folic, direct în fluxul sanguin, ocolind prelucrarea primară a intestinului.

Micile picături din spray se absorb rapid în membrana bucală a obrazului interior, asigurând o absorbție rapidă de nutrienți.

Doza acestui spray oral poate fi personalizată pentru a susține administrarea dozei zilnică recomandată a acestei vitamine esențiale în diferitele etape ale sarcinii: în timpul concepției, al sarcinii și, cel mai important, în etapele de dezvoltare fetală.

 • Pentru utilizarea în timpul concepției sau sarcinii, utilizați 4 pulverizari (400μg) zilnic.
 • Pentru utilizarea regulată pentru adulți, vă recomandăm 2 pufuri (200μg) zilnic.

​​​​​​​Atentie!

A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doză recomandată zilnic.

 

Importanța acidului folic

Acidul folic sau folatul este o vitamină esențială în timpul concepției și sarcinii, care contribuie la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii, conducând la reducerea riscului de defecte ale tubului neural la fătul în curs de dezvoltare.
De asemenea, are multe alte beneficii mai vaste pentru sănătate, inclusiv asigurarea procesului de formare normală a sângelui, susţinerea funcției psihologice normale, funcționarea în parametrii optimi a sistemului imunitar și chiar contribuie la reducerea oboselii și a extenuării.

Folatul susține, de asemenea, sinteza normală de aminoacizi, ceea ce o face excelentă pentru sportivi și persoanele care merg frecvent la sală.
 

Metilfolat Quatrefolic® activ
 

 

Suplimentele tradiționale de acid folic și folatul alimentar nu sunt active din punct de vedere biologic și trebuie transformate printr-un proces cu mai multe etape înainte de a putea fi metabolizate de către organism. Spray-ul oral cu acid folic BetterYou folosește Quatrefolic® - o formă de metilfolat în forma sa cea mai activă, astfel încât să poată fi utilizat cu ușurință de către organism.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos